Najopasnije poze u seksu i kako ih izvesti

Što bi moglo biti zabavnije od kombiniranja seksa i opasnosti... zar ne? Ekstremni užitak je ponekad opasan jer, znate kako se kaže - previše nečeg nikad nije dobro. Ovog puta ne govorimo o običnim, naprednim pozama za seksualne egzibicioniste, već o nečem još opasnijem. Tako bi ove poze prije mogle dovesti do iščašenih ligamenata, dislociranih udova, potrganih mišića i razbijene glave (gornje ili donje) nego li do senzacionalnog orgazma.

No, znate kako su ljudi radoznali, pa će isprobati bilo što barem jednom. Ako spadate među te ljude, ove poze isprobajte na vlastitu odgovornost i nemojte reći da vas nismo upozorili!

Most


Kako izvesti pozu: jako jednostavno. Vaš dragi napravi most, a vi ga zajašite i imate svu kontrolu u svojim rukama.

Zašto je poza opasna: mogli biste se oboje polomiti i prije nego zauzmete pozu. On bi trebao biti poprilično fleksibilan ili gimnastičar - jer je četveronoške, s trbuhom prema gore (možda je ovo nešto za našeg olimpijca Filipa Udea). Kao da nije dovoljno što muškarac mora napraviti ovu pozu, već ga onda žena još zajaši, a na njemu je samo da se nada da mu ona neće slomiti leđa ili u boljem slučaju iščašiti zglobove na rukama ili nogama


Bodybuilder

Kako izvesti pozu: Ova je poza u stvari prilično česta. Krenite oslonjeni na zid, on vas podigne za bokove, vi ga obgrlite nogama i on bez problema ulazi u vas. I to je to... U stvari - nije! Sad se odmaknite od zida i isprobajte kako vam ide kada vas on sam drži, bez oslanjanja na čvrstu površinu.

Zašto je poza opasna: Kao prvo vaš partner mora biti zaista snažan (evo otkud naziv poze), a čak i ako ste ta sretnica - činjenica je da biste se oboje mogli brzo oznojiti, a tad bi stvari mogle brzo postati veoma skliske. Ako u klinču strasti jedan od partnera izgubi stisak ili vi njemu iskliznete iz ruke, mogli biste mu slomiti penis (ako skliznete dolje, a on je još u vama), a vama bi se moglo dogoditi da završite na podu sa natučenom stražnjicom ili još gore - glavom.


Čučeća Amazonka

Kako izvesti pozu: vaš partner legne na leđa i privuče koljena prsima, a vi čučnite i pomaknite se iznad njegove stražnjice koliko najdalje možete. Vi ili partner penis pažljivo usmjerite prema dolje (prema vama), udobno se smjestite i započnite „jahanje".

Zašto je poza opasna: Ako postoji ijedna poza kojom mu gotovo zagarantirano možete slomiti penis - ova bi bila negdje na samom vrhu popisa. Čak i ako uspijete ovo napraviti - što je prilično nevjerojatno (osim u slučaju da se ne nagnete naprijed - ali to je onda već neka sasvim druga poza) jer je ukrućeni penis okrenut u potpuno drugom smjeru, samo zamislite situaciju u kojoj izgubite ravnotežu i prevrnete se na leđa. AUČ!!! Ode njegov penis!

Tačke

Kako izvesti pozu: Prisjetite se kako ste se nekad kao djeca igrali tački pa jednako tako i sada zauzmite pozu (ne morate biti oslonjeni samo na dlanove - možete i na nadlaktice). On vas uhvati za gležnjeve i podigne vam noge, a zatim se približi držeći vas za bokove.

Zašto je poza opasna: Oboje morate imati jako dobru ravnotežu, no vi morate imati i snagu u rukama, ali i nogama (treba ih držati izravnate). Što vam se može dogoditi ako vam ruke popuste? Mogli biste kresnuti ravno na nos ili slomiti bradu. A i izbjegavajte raditi ovu pozu u blizini zida - jer ako se vaš dragi zanese, mogli biste glavom zaroniti u zid.

Nakovanj

Kako izvesti pozu: Vi ležite leđima s nogama raširenim u zrak. Vaš partner kleči ispred vas i naginje se naprijed između vaših nogu. Dok on penetrira u vas, vaše su noge na njegovim ramenima.

Zašto je poza opasna: Izgleda dosta bezopasno, ali baš i nije. Noge su vam uklještene pod njegovom težinom, pa se nalazite u prilično bespomoćnoj situaciji. Možete se samo nadati da će biti nježan i neće pretjerati te vam izazvati istegnuće leđa.

Pogo štap

Kako izvesti pozu: Slično kao i pozu Bodybuilder! Samo što vas on drži obgrljeno iza stražnjice i istovremeno dok penetrira skače gore - dolje.

Zašto je poza opasna: Baš kao što i zvuči, Pogo štap je "poza" koja bi mogla naškoditi i vama i vašim "federima". Treba li spominjati što bi vam se sve moglo dogoditi ako netko izgubi ravnotežu ili krivo doskoči? Možete se samo nadati da u tom trenutku neće biti oštrih objekata u blizini. Pozu isprobajte na trampolinu.

"Jack, ja letiiiim"

Kako izvesti pozu: Očito, jako teško. Potrebna je velika snaga u rukama kod njega i cjelokupna snaga (posebice trbušnih mišića) i fleksibilnost kod nje. Slika dovoljno govori kako - muškarac obgrli ženu s donje strane trbuha i podigne je. Ili... Možda bi bilo lakše ako ona legne na krevet na trbuh, on zauzme poziciju, ona se uhvatiti za njegove ruke pa je podigne.

Zašto je poza opasna: Gdje uopće početi? Očito neke ljude pali samo pokušavanje izvođenja nemogućih poza, jer tko bi ovo inače smislio i pokušavao? Treba li spominjati što bi sve moglo poći po zlu? S obzirom da je njegova snaga jedino što u zraku drži ženu dok je ona napeta i iskrivljena k'o sirena na pramcu broda, najgori scenarij bi bio ovaj: muškarcu padne žena, ona dobije potres mozga i natuče vrat (ili slomi ključnu kost, nos ili čeljust), u padu žena slomi njegov penis, a on je nakon toga refleksno još nogom ritne u želudac. Ili tako nešto slično...

zena.hr