• 21.3—20.4

  Ovan

  Ovan

  Prisjetite se izreke koja govori o tome kako je budućnost zasnovana na zaslugama prošlosti. Ono što ste činili ili što se propustili učiniti, a trebali ste, odrazit će se na aktualne okolnosti. Posvetite se obitelji.

  LJUBAV: 4  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  21.4—21.5

  Bik

  Bik

  Bit ćete iznenađeni kada čujete novosti o osobi koja je nekad imala vrlo važnu ulogu u vašem životu. Novost bi vam mogao saopćiti zajednički poznanik. Nemojte da vas to zbuni. Pustite prošlost tamo gdje joj je mjesto.

  LJUBAV: 4  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 4

  22.5—21.6

  Blizanci

  Blizanci

  Društveni život bit će sadržajan i dinamičan, no obitelj i ljubav nećete zbog toga gurnuti u drugi plan. Ukaže li se samcima prilika za zanimljivo poznanstvo, neće gubiti vrijeme; odmah će prijeći na bitno.

  LJUBAV: 5  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  22.6—22.7

  Rak

  Rak

  Stiže ljubav i to velikim koracima! Odjenite danas nešto veselo, jarkih boja i neobičnog dezena. Svojom pojavom zasjenit ćete sve ostale. Jedan poziv za zabavu gdje ćete sresti mnogo ljudi bit će značajan.

  LJUBAV: 5  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 5

  23.7—22.8

  Lav

  Lav

  Dobro ćete se snalaziti u poslovnim pregovorima i razgovorima. Premda ćete se doimati nezainteresirano i zatvoreno, izvrsno ćete opažati sve što se događa oko vas, a naročito ono što vam je bitno za posao.

  LJUBAV: 4  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 4

  23.8—22.9

  Djevica

  Djevica

  Vaše poslovne poteze obilježit će sklonost riziku. Imat ćete dobar nos za novac pa ćete pomisliti da će vam se isplatiti malo kockanja sa srećom. Krajem tjedna izbjegavajte sva ulaganja koja sa sobom nose dozu rizika.

  LJUBAV: 4  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  23.9—22.10

  Vaga

  Vaga

  U druženju s prijateljima bit će razgovora i o poslu. Saznat ćete za dobru priliku za zaradu pa ćete početi s planovima. Ako vas obitelj prisiljava da napravite nešto što ne želite, morat ćete se suprotstaviti.

  LJUBAV: 3  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 3

  23.10—21.11

  Škorpion

  Škorpion

  Vjera u ljubav i zajedništvo bit će dovoljna za svladavanje prepreka u bračnoj komunikaciji. Posvetite najmlađima dovoljno pažnje i vremena nastojeći im omogućiti da se raduju i što više uživaju obiteljskom druženju.

  LJUBAV: 4  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  22.11—21.12

  Strijelac

  Strijelac

  Mogli biste se prepirati s partnerom jer vam se interesi i raspoloženje neće podudarati. Ako ste slobodni, zbog želje da udovoljite prijateljima i okupiranosti karijerom, odgodit ćete ispunjenje osobnih potreba.

  LJUBAV: 3  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  22.12—20.1

  Jarac

  Jarac

  Odnosi sa suradnicima bit će napeti, pa će vam biti potrebno dosta samokontrole kako biste izbjegli konflikte. Nemojte osuđivati ukućane zbog neodgovornog pristupa obiteljskim obavezama jer time ne potičete promjene.

  LJUBAV: 4  POSAO: 3  ZDRAVLJE: 4

  21.1—18.2

  Vodenjak

  Vodenjak

  Ne obazirite se one koje vas žele sputati ili obeshrabriti u ostvarenju jednog cilja. Budite odvažni i samopouzdani, dajte sve od sebe želite li ostvariti svoje planove. Dobar dan za posjet spa centru.

  LJUBAV: 4  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  19.2—20.3

  Ribe

  Ribe

  Pravi je trenutak da započnete novu ljubavnu vezu ili nešto promijenite u postojećem odnosu. Tražite li srodnu dušu, prednost ćete dati osobi koja će mnogo držati do zajedničkih interesa, povjerenja i prijateljstva.

  LJUBAV: 5  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 5

 • 21.3—20.4

  Ovan

  Ovan

  Organizirate društveni život, osvajate zanimljivim izjavama

  LJUBAV: Vaš pristup životu i ljubavi je originalan i maštovit, pa ostavljate pozitivan dojam u svakom društvu. Poneka neobična izjava i zanimljiva opaska olakšat će vam stvaranje novih kontakata. Uživat ćete u susretima s bliskim prijateljima, često razgovarati o neobičnim temama ili saznavati zanimljive informacije. Ipak, vaše zadovoljstvo nije potpuno zbog jedne neriješene emotivne situacije. Smognite hrabrosti i javite se osobi koju volite, dogovorite izlazak i iskreno joj iznesite informacije koje ona treba znati, a koje se niste usudili ispričati.

  VAŠ PARTNER: Nesporazumi koje imate s Rakom uznemirit će vas više nego što je potrebno. Ne doživljavajte njegove kritike osobno, njegova namjera nije da vas povrijedi.

  POSAO I NOVAC: Previše osjećaja uključujete u jedan projekt, a moguće je i da vaša očekivanja prelaze realne mogućnosti. U svakom slučaju, kraj tjedna vam može donijeti manje razočarenje ili spoznaju da ste živjeli u zabludi. Usmjerite se na poslove koji vam donose sigurnu zaradu, nemojte se zanositi idejama o brzom rješenju za novčane teškoće.

  ZDRAVLJE: Povremeno vas može obuzeti lijenost, sklonost zapostavljanju zdravih navika ili ćete se neumjereno prepuštati zadovoljstvima koja ostavljaju loše posljedice. I ako niste na moru, vikend provedite u prirodi, aktivno se odmarajte, ostanite fizički aktivni.

  SRETNI BROJEVI: 5 29 37 63 66

  Ljubav: 4 Posao: 4 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  Sentimentalni i jako romantični bit ćete u ponedjeljak. Pravi je trenutak da se javite osobama s kojima ste zahladili odnose, da se ispričate ili oprostite nesuglasice. Učinite nešto lijepo za voljenu osobu!

  21.4—21.5

  Bik

  Bik

  Moć samokontrole pomaže vam održati dobre odnose sa šefovima

  LJUBAV: Na pomolu su zbivanja koja ćete doživjeti stresnima. Emotivno će vas angažirati odnosi s ukućanima ili obiteljski problemi. Neki će biti zabrinuti zbog informacija koje kolaju o vama ili vašem partneru, a bit će i onih koji će sumnjati u osjećaje druge strane, iako bez razloga. O svojim doživljajima razgovarajte s partnerom, zajednički pronađite rješenja koja će vam donijeti smirenje. Oni među vama koji su sami, uživat će nesputano u svemu što ljeto nudi: moru,večernjim izlascima, neodoljivoj čaroliji flerta i šetnji na mjesečini.

  VAŠ PARTNER: Otežano nalazite zajednički jezik s Ovnom, a to će u danima vikenda biti posebno izraženo. Saslušajte ga mirno, ali se suzdržite od iznošenja svog mišljenja.

  POSAO I NOVAC: Očekujete da radna okolina prepozna požrtvovnost i napor koje strastveno ulažete u posao. Umjesto priznanja i podrške, međutim, mogli biste se suočiti sa scenarijem koji će sadržavati kritiku na vaš račun, i to zbog stvari za koje niste odgovorni. Da biste izbjegli neželjene situacije, postupajte u skladu s utvrđenim pravilima, dokumentirajte svoj rad, vodite računa o tome da svaki dokument ima kopiju, a za svaku promjenu tražite odobrenje nadređenih.

  ZDRAVLJE: Pojačani stres zbog obiteljskih ili poslovnih poteškoća može umanjiti vitalnost. Ne postavljate pred sebe prevelike zahtjeve, osobito u drugoj polovini tjedna. Više odmora i sna, a ako ste na odmoru i potpuno opuštanje, pomoći će vam osloboditi se napetosti.

  SRETNI BROJEVI: 7 25 41 63 93

  Ljubav: 4 Posao: 3 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 3

  SAVJET TJEDNA:

  U utorak ćete pronaći sugovornika koji će razumjeti ono o čemu pričate. Kontaktirajte osobu o kojoj već neko vrijeme razmišljate i dogovorite susret. Razgovor s njom koristit će vam više negoli mislite.

  22.5—21.6

  Blizanci

  Blizanci

  Majstori ste u pronalaženju brzih rješenja za svaki problem

  LJUBAV: Ako ste mladi, slobodni i u potrazi za ljubavlju, pred vama su uzbudljivi dani. Na neočekivanim mjestima možete susresti osobu koja će vas zainteresirati i probuditi u vama želju za zavođenjem i ostvarivanjem bliskog odnosa. S lakoćom ćete pronalaziti prave riječi u komunikaciji s prijateljima, poznanicima i poznanicima, često ćete djelovati instinktivno i bez puno razmišljanja, a zahvaljujući svojoj spontanosti i biti gotovo neodoljivi. Ukoliko ste u vezi ili braku, čažnja za promjenom jača. Bit ćete skloni koketiranju, ponijet će vas želja za avanturama!

  VAŠ PARTNER: Uznemirit će vas nepredvidljivi postupci Strijelca. Ono što će vas osobito ljutiti kod njega je činjenica da vam izmiče i da je neuhvatljiv!

  POSAO I NOVAC: U svjetlu novih informacija koje ćete dobiti sredinom tjedna, morat ćete se angažiranije posvetiti poslu. Planirat ćete i kombinirati nove poslovne dogovore ili putovanja, iza čega će stajati vrlo jasan i ostvariv cilj. Najviše uspjeha u poslovanju imat će oni koji mogu djelovati samostalno, poduzetnici i kreativci. Ljutit će vas nespremnost suradnika na prilagodbe, njihova tromost i nezainteresiranost.

  ZDRAVLJE: Iz dana u dan ćete otkrivati svoju snagu i pomicati granice izdržljivosti. Oni među vama koji se aktivno bave sportom i koje očekuju natjecanja, u tjednu su u kojem mogu ostvariti natprosječne rezultate. Novi način liječenja ili drugačiji pristup kroničnim zdravstvenim problemima ubrzat će izliječenje.

  SRETNI BROJEVI: 16 28 44 53 80

  Ljubav: 4 Posao: 5 Zdravlje: 5

  OCJENA TJEDNA: 5

  SAVJET TJEDNA:

  Utorak je dan ispunjen neobičnim, uzbudljivim događajima i zanimljivim obratima. Budite spremni na iznenađenja, ljubavna i poslovna, spremno prihvatite i vješto iskoristite sve što će vam pomoći u ostvarenju želja.

  22.6—22.7

  Rak

  Rak

  Zvijezde vas zasipaju darovima, iskoristite ih maksimalno!

  LJUBAV: Teme koje ćete pokrenuti u razgovoru s partnerom mogle bi vas uznemiriti, naročito ako se odnose na vaš intimni ili seksualni život, ali će se ispostaviti da je spremnost na razgovor moćno oružje u riješavanju problema. Ako ste u vezi, slijedite zov intuicije i dajte sve od sebe da partneru olakšate izazove s kojima se susreće. Sada imate dovoljno energije pa možete podnijeti veći dio tereta u obiteljskom životu. Ako ste slobodni, susret s osobom koja će vas oboriti s nogu svojom mudrošću potaknut će vas da učinite nešto što se ranije niste usuđivali i da na taj način ostvarite svoja ljubavna očekivanja. Ne oklijevajte uputiti poziv na kavu!

  VAŠ PARTNER: Djevica djeluje umirujuće na vas, pomaže vam da staloženo i jasno sagledate stvari. Ako ste prijatelji, njena podrška bit će vam nezamjenjiva!

  POSAO I NOVAC: Ako ste spremni na odnose suradnje, svi poslovni potezi polučit će brže i bolje rezultate. Dobrih ideja vam ne nedostaje ali ih, zbog njihove složenosti, možete ostvariti samo u timskom radu. Razvijte vještinu raspodjele odgovornosti i poslova, potaknite kreativnu klimu na radnom mjestu, motivirajte kolege na djelovanje, a neiskusnim suradnicima pomozite. Ako u ovim danima morate putovati zbog posla, dobra organizacija bit će ključna.

  ZDRAVLJE: Vaša psihička i fizička stabilnost gotovo je nenarušiva. Osjećate se odlično, imate snage i s lakoćom podnosite svakodnevne izazove. Više pažnje posvetite izgledu, pojačajte fizičku aktivnost, hranite se češće ribom i plodovima mora.

  SRETNI BROJEVI: 9 18 42 48 52

  Ljubav: 4 Posao: 5 Zdravlje: 5

  OCJENA TJEDNA: 5

  SAVJET TJEDNA:

  Posebno raspoloženi za romantične i nježne trenutke s partnerom bit ćete u petak. Stvorite magičnu atmosferu, potrudite se oko voljene osobe i uživajte u trenucima udvoje.

  23.7—22.8

  Lav

  Lav

  Počinje vaše razdoblje, pripremite se za osvajanje vrhunaca

  LJUBAV: Raspoloženje vam je na visini, i stalo vam je do toga da u svim osobnim odnosima ostavite dojam vedre i odvažne osobe. Pričat ćete više nego što je uobičajeno za vas, osvajati šarmom i truditi se da šaljivim dosjetkama doprinesete ugodnoj, opuštajućoj atmosferi. Bit ćete galantni, zbog čega će vas pripadnice ljepšeg spola cijeniti, a za onu ili onoga u koje ćete se zaljubiti ili koje volite skidat ćete zvijezde s neba. Zauzvrat ćete i sami očekivati izraze ljubavi, pažnje i posvećenosti od druge strane: ne dobijete li ih, snaga vaših osjećaja će splasnuti, a strast okopniti u ime hladnoće i kriticizma.

  VAŠ PARTNER: Ljubavne želje lako ćete ostvariti ako vam je partner Strijelac. Pokažite svoje osjećaje, budite otvoreni i pristupačni. Nemate razloga za sumnju!

  POSAO I NOVAC: Spretni ste, brzi, odlično procjenjujete okolnosti i predviđate ishode poslovnih poteza. Zbog svega toga, odluke koje donesete u ovim danima donijet će vam značajne poslovne uspjehe i financijsku prednost. Krajem tjedna budite oprezni u izjavama. Zbog nepažnje ili pretjeranog povjerenja u neke suradnike, možete napraviti štetu.

  ZDRAVLJE: Fizički niste u savršenoj formi, ali mnogo toga nadoknađujete pozitivnim stavovima i optimizmom. Bolujete li od neke kronične ili naslijeđene bolesti, potrebno vam je više informacija i drugo liječničko mišljenje. Aktivnim, pravodobnim angažmanom pronaći ćete učinkovit način za izliječenje, ili barem ublažavanje teškoća.

  SRETNI BROJEVI: 11 40 42 65 75

  Ljubav: 5 Posao: 5 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 5

  SAVJET TJEDNA:

  U utorak se posvetite voljenoj osobi. Osjećat ćete se posebno romantično pa će lijepe riječi i nježne izjave biti spontane i česte, a vi uživati u posebnoj atmosferi, bilo da ste na odmoru ili u ritmu svakodnevnice. Prepustite se osjećajima i uživajte!

  23.8—22.9

  Djevica

  Djevica

  Cijene vas zbog objektivnog pristupa u poslu, ali i u osobnim odnosima

  LJUBAV: Jača vaš idealizam, mašta i romantika, pa s novim entuzijazmom razmišljate o ljubavi i odnosima. Uživate u zamišljanju romantičnih situacija, a u osobama koje upoznajete vidite samo najbolje, očekujući od njih samo dobre stvari. Ovakav pristup pomaže vam da se potpunije predate i više uživate u ljubavnom odnosu, dok mladima može donijeti i razočaranja. Zanimljivi razgovori s bliskim prijateljima ili partnerom krajem tjedna pomoći će vam da jasnije sagledate svoje ljubavne želje. Sada je pravi trenutak da se približite osobi koja vas privlači, ne odgađajte neminovno!

  VAŠ PARTNER: Škorpion vas može potaknuti na nove ciljeve u poslu. Poslušajte njegov savjet ili njegova zapažanja, bit će vam od pomoći.

  POSAO I NOVAC: Iako vam je jasno da su komplikacije vezane uz novac prolazne prirode, situacija vas potiče na traženje novih izvora prihoda. Jedan od načina da povećate zaradu je i taj da pokušate u kraćem vremenskom razdoblju naplatiti svoj rad i da odbijete poslove čiji prihod ili naknada nisu sigurni. Ako učinkovitije organizirajte svoje obaveze, ostat će vam više slobodnog vremena.

  ZDRAVLJE: Skloni ste povjerovati u čudotvorne načine izliječenja ili prihvatiti procjene svog zdravstvenog stanja od osoba koje nisu dovoljno stručne. Da biste ostvarili bolji kontakt s vlastitim tijelom, budite aktivniji. Priuštite sebi dugo plivanje ili vježbanje, nakon kojih ćete osjetiti svoje mišiće.

  SRETNI BROJEVI: 5 19 37 56 67

  Ljubav: 4 Posao: 3 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 3

  SAVJET TJEDNA:

  Nedostatak praktičnosti, zbunjenost i zaboravnost mogu vam stvoriti manje komplikacije u srijedu. Ne odgađajte stvari i ne prepuštajte slučaju poslove koji vam donose zaradu. Koncentrirajte se na ono što radite!

  23.9—22.10

  Vaga

  Vaga

  Oslobodite se strahova u ljubavi, uronite u more dubokih osjećaja

  LJUBAV: Dajete sve od sebe da biste zadržali distancu u odnosu prema osobi s kojom izlazite ili ste odnedavno u vezi, čak i ako je zaljubljenost obostrana. U želji da zadržite svoju neovisnost, ali i dominaciju u odnosu, povremeno kritizirate i provocirate partnera. Sve to je nepotrebno, jer biste više uživali ako biste se opustili i dozvolili sebi više spontanosti. Ako ste slobodni, moguć je početak zanimljivog odnosa koji će vas zaokupiti do te mjere da ćete zapostaviti i posao i prijatelje. Vaši osjećaji će se rasplamsati, ali ćete smatrati da je uputnije kontrolirati se i pokušati zadržati prijateljsko ponašanje.

  VAŠ PARTNER: Vrijeme koje provedete u društvu Jarca pomoći će vam da shvatite koliko ste neodređeni i u čemu griješite kada je ljubav u pitanju.

  POSAO I NOVAC: Okolnosti na radnom mjestu bit će složene i neizvjesne, pa ćete privremeno odustati od provođenja nekih dogovorenih, dugoročnih planova. Ova kriza je kratkotrajna, pa ne dozvolite da vam aktualne okolnosti pomaknu fokus s ciljeva. Krajem tjedna samokontrola će biti važna: ne poduzimajte ništa u panici i pod pritiskom, jer lako možete pogriješiti. Dio obaveza odgodite za slijedeći tjedan!

  ZDRAVLJE: Iako imate dovoljno energije, ovaj tjedan ćete osjećati napetost i nemir. Takvo će raspoloženje dobrim dijelom biti posljedica relativno iscrpljujućih emotivnih previranja. Dozvolite li sebi izrazite svojih osjećaje bez „cenzure“, bit ćete opušteniji i zadovoljniji.

  SRETNI BROJEVI: 7 34 38 65 69

  Ljubav: 4 Posao: 3 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  U nedjelju ćete iskoristiti trenutke u kojima ćete se moći posvetiti sebi na konstruktivan način. Jasno i nedvosmisleno izrazite svoje želje, očekivanja i nadanja te obavite razgovor s partnerom ili bliskim prijateljem.

  23.10—21.11

  Škorpion

  Škorpion

  Ishitrene odluke rezultat su nepovjerenja u sebe i u partnera

  LJUBAV: Snažnu tjelesnu privlačnost proglašavate ljubavlju, a druga strana vam zamjera posesivnost i usredotočenost na sebe. Ne polazi vam za rukom objasniti onom ili onoj bez kojih ne možete zamisliti život da sve što činite radite u ime zajedničke budućnosti. Slobodni će, u pokušajima da ostvare savršen odnos, težiti neostvarivim idealima. Ako ste slobodni, a sredinom tjedna upoznate nekoga, intenzivno ćete maštati o savršenom, strastvenom scenariju tijeka vašeg odnosa.

  VAŠ PARTNER: Sanjivi pogled jednog Raka mogao bi vas oboriti s nogu. Ipak, pripazite da se ne uvučete u mrežu u kojoj ćete igrati ulogu spasitelja, a on žrtve; daje mu dovoljno slobode.

  POSAO I NOVAC: Ulažete puno energije i dobre volje u posao, ali se situacije ne odvijaju u skladu s vašim željama. Zbog toga ćete lako gubiti takt u komunikaciji sa suradnicima i nenamjerno doprinositi napetoj atmosferi u radnoj sredini. Poslovne odluke koje donesete u predstojećim danima neće biti dugotrajne, pa radije ne pokrećite projekte iza kojih ne stojite.

  ZDRAVLJE: Izmiče vam balans između želja i stvarnih mogućnosti, a iscrpljenost koja će nastati zbog toga može vam stvoriti manje zdravstvene poteškoće. Glavobolje, nesanica, problemi s kožom ili alergija na sunce značajno će se smanjiti kada prestanete voditi unutrašnje borbe.

  SRETNI BROJEVI: 9 41 58 66 89

  Ljubav: 3 Posao: 3 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 3

  SAVJET TJEDNA:

  Nedjelja vam donosi neugodnije raspoloženje i unutrašnju napetost. Ako ste na ljetovanju, priuštite sebi dan razgledavanja znamenitosti, jedrenja ili surfanja. Raspirite svoj natjecateljski duh, ispitajte granice fizičke izdržljivosti.

  22.11—21.12

  Strijelac

  Strijelac

  Nalazite način na koji ćete poslovnu krizu pretvoriti u priliku

  LJUBAV: Iako je vaša emotivna stabilnost neupitna, a vi jasno znate što želite, izmiče vam pravo ljubavno zadovoljstvo. Možda se u društvu osobe koja vas privlači ne osjećate sasvim ugodno, uslijed čega ćete propustiti priliku da progovorite o svojim osjećajima. Ako ne dobivate odgovore na pitanja koja već neko vrijeme postavljate, gubite nadu da će se nježno poznanstvo s jednom osobom pretvoriti u ljubavnu vezu. Ne poduzimajte odlučne akcije, jer ne raspolažete s dovoljno informacija.

  VAŠ PARTNER: Životna strast Lava raspiruje vaš entuzijazam i poriv za djelovanjem. Ako vam je prijatelj, cijenit ćete njegovo mišljenje; ako ste u vezi, bit ćete par koji privlači pozornost gdje god se pojavi.

  POSAO I NOVAC: Nesigurni prihodi ili upitna budućnost vašeg radnog mjesta jačaju nesigurnost, a informacije s kojima raspolažete ne daju naslutiti da će se okolnosti promijeniti nabolje. Ako ste spremni razmisliti o nekim drugim mogućnostima za zaradu bit ćete u drugačijoj poziciji. Čak i ako je riječ o poslu za koji smatrate da je ispod vaše razine, ispostavit će se da su jasna vizija i snaga želje moćni motivatori. Imate priliku razgovarati s osobom koja vam može pomoći dobiti ono što želite.

  ZDRAVLJE: Postigli ste dobru ravnotežu između aktivnosti i odmora, lako obnavljate fizičku energiju i osjećate se dobro. Ipak, povremena nervoza i napetost može vas iscrpiti i pokvariti vam raspoloženje. Kontrolirajte svoju nepromišljenost!

  SRETNI BROJEVI: 4 7 9 22 44

  Ljubav: 4 Posao: 3 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  Četvrtak je dan kada ćete biti praktični, razumni i uvjerljivi u razgovoru. Prezentirajte svoja znanja i vještine utjecajnoj osobi koja vam može pomoći u pronalasku novog radnog mjesta.

  22.12—20.1

  Jarac

  Jarac

  Fokus na dugoročne ciljeve mijenja percepciju vašeg života

  LJUBAV: Bit ćete okruženi dinamičnim, nepredvidivim i prilično bučnim osobama, u čijem ćete se društvu prepustiti živoj atmosferi ljeta, odlučiti na iskorake i zaboraviti na probleme svakodnevnice. Ako ste slobodni, jedna vrlo direktna osoba će pokušati privući vašu pažnju i osvojiti vas. Kako vaš odmjereni nastup ona neće doživjeti kao rezerviranost, morat ćete biti jasniji, ako niste zainteresirani za nju. Ako ste zauzeti i na ljetovanju, trenuci provedeni udvoje neće biti lišeni divnih trenutaka. Strast i fizička privlačnost jačaju!

  VAŠ PARTNER: Riba ima odgovore na sva vaša pitanja, od nje možete saznati stvari koje su vam važne i potrebne. Družite se s njom, naročito ako ste sami i želite vezu!

  POSAO I NOVAC: Perfekcionist ste u svemu što radite, ali ste skloni i pretjerati u svojim zahtjevima. Ukoliko trebate prezentirati svoj rad, borite se protiv naleta nesigurnosti snagom volje i pozitivnim afirmacijama. Sve što budete činili sa srcem i strašću, urodit će plodom. Fokusirajte se na pitanja kredita, nekretnina i novca drugih ljudi s kojim raspolažete.

  ZDRAVLJE: Spremni ste uložiti mnogo u svoj izgled, ali ignorirate zdravstveno stanje. Nesigurnost je razlog zbog kojeg pokušavate ostaviti savršen dojam i nepotrebno se opterećujete detaljima.

  SRETNI BROJEVI: 5 31 39 48 62

  Ljubav: 5 Posao: 5 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  Naročito ako se vraćate s odmora, u ponedjeljak će vas na poslu dočekati poslovni problemi koji iziskuju brzu reakciju. Nemojte razmišljati možete li se nositi s izazovima, jer ćete tako propustiti priliku za akciju. Budite odlučni!

  21.1—18.2

  Vodenjak

  Vodenjak

  Odredite li priroritete, lakše ćete plivati u ljubavnim vodama

  LJUBAV: Dramatična previranja u vašim osjećajima mogu iznjedriti konstruktivnim odlukama. Zbog nekih negativno intoniranih misli ili strahova udaljavate se od voljene osobe, jačate postojeće probleme i stvarate nove. Kada shvatite da malim promjenama u svojim reakcijama možete napraviti veliki korak prema skladu u vezi, energija u odnosu postat će protočnija. Neobično i zbunjujuće vam djeluje osoba koja prema vama pokazuje velike simpatije. Prihvatite ono što vam nudi, pružite joj priliku da pokaže svoje dobre strane.

  VAŠ PARTNER: Bik vam djeluje pouzdano i stabilno, osjećate da se na njega možete osloniti. Možda to ne shvaćate, ali on vas pokušava zavesti!

  POSAO I NOVAC: Okolnosti na radnom mjestu ne djeluju motivirajuće, ali vas zabrinjava materijalna situacija pa odlučujete prešutjeti neke sporne situacije. Skloni ste situacijama pristupati s neugodnog, negativnog aspekta, zbog čega vas povremeno obuzima malodušnost. Da biste poslove pokrenuli s mrtve točke, okružite se mlađim suradnicima, ali ne zaboravite i na dragocjeno iskustvo starije osobe koje će vam itekako značiti.

  ZDRAVLJE: Manje tegobe s cirkulacijom lako možete ublažiti redovitim večernjim šetnjama, ljetnim sportovima, a naročito plivanjem. Više kretanja povoljno će utjecati na vašu psihičku stabilnost i raspoloženje. Ako imate nizak tlak, pijte više tekućine, s naglaskom na odabranim čajevima.

  SRETNI BROJEVI: 5 54 72 72 93

  Ljubav: 2 Posao: 3 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 3

  SAVJET TJEDNA:

  Bez predrasuda, ali i bez prevelikih očekivanja prihvatite poziv za izlazak u petak. Vjerojatno se nećete odmah oduševiti i zaljubiti, ali možete bolje upoznati zanimljivu osobu.

  19.2—20.3

  Ribe

  Ribe

  Dok drugi odmaraju, vi osmišljavate i pokrećete nove poslove

  LJUBAV: Zadovoljni ste razvojem događaja u ljubavi. Zaljubljeni ste, čini vam se da vaša veza ima sjajnu perspektivu i želite da takvo stanje potraje zauvijek. Spremni ste na razgovor o svojim osjećajima, i drugoj strani na različite načine stavljate do znanja koliko vam je važan vaš odnos. Čak i ako vaš partner nije sklon pokazivanju osjećaja, stavljat će vam do znanja koliko ste mu privlačni i poželjni, a svoju će ljubav pokazivati biranim, malim detaljima, poklonima ili izlascima na posebna mjesta. Putovanje udvoje podsjetit će vas na prve dane ljubavi, dok će slobodni na putovanju ili ljetovanju upoznati zanimljivog stranca.

  VAŠ PARTNER: Na Raka se možete osloniti, u njegovom društvu se osjećate sigurno. Slat ćete jedno drugome romantične sms-ove i dopisivati se do dugo u noć.

  POSAO I NOVAC: Pred vama su borbe za poželjne i dobro plaćene poslove. Svjesni ste da nešto morate poduzeti i pokrenuti se iz rutine, a sasvim konkretan razlog za iskorake je financijska situacija koju želite poboljšati. Ukoliko ste u poslu samostalni, proširite krug suradnika. Budite vrlo oprezni kada se radi o novcu i naplati rada!

  ZDRAVLJE: Ostavljate snažan dojam na druge, bilo da šetate plažom ili gradskim ulicama. Vaš je odjevni stil pažljivo osmišljen, a originalnim detaljima privlačite pažnju. Zračite pozitivnom energijom i vedrinom!

  SRETNI BROJEVI: 21 29 51 55 93

  Ljubav: 5 Posao: 4 Zdravlje: 5

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  Susreti i poznanstva s novim, zabavnim i zanimljivim osobama očekuju vas u subotu. Dogovorite kave s prijateljima, što više vremena provedite na otvorenom i očekujte odličnu zabavu.