• 21.3—20.4

  Ovan

  Ovan

  Naglašena je sklonost pretjerivanju. Obuzdajte potrebu za pustolovinama i ispitivanjem vlastitih granica, posebno ako ste imali nekih loših iskustava. Trebate li donijeti važnu odluku, mirno sagledajte situaciju.

  LJUBAV: 4  POSAO: 3  ZDRAVLJE: 4

  21.4—21.5

  Bik

  Bik

  Odbijat ćete napraviti kompromis ili priznati da ste pogriješili, bilo da je riječ o poslu ili ljubavnom problemu. Namjeravate li otići u kupovinu, napravite popis i unaprijed odredite iznos koji možete potrošiti.

  LJUBAV: 3  POSAO: 3  ZDRAVLJE: 4

  22.5—21.6

  Blizanci

  Blizanci

  Povoljni financijski impulsi ispunit će vas optimizmom. Ako ste zauzeti, nećete čekati partnerovu inicijativu. Njegova početna nezainteresiranost neće vas spriječiti u želji da osmislite ekstravagantan provod.

  LJUBAV: 5  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 5

  22.6—22.7

  Rak

  Rak

  U razgovoru s kolegama saznat ćete da se u tvrtki spremaju promjene. Pruži li vam se prilika za putovanje, iskoristite je. Uložite više truda u to da biste zadržali dobar odnos s prijateljima i ljudima koji su vam bliski.

  LJUBAV: 4  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  23.7—22.8

  Lav

  Lav

  Dan je povoljan za putovanje u inozemstvo i razgovor sa strancima, ali i za pustolovine. Imate li imalo avanturističkog duha, upustite se u nepoznato. Budite oprezni, da netko ne bi iskoristio vašu velikodušnost.

  LJUBAV: 4  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 5

  23.8—22.9

  Djevica

  Djevica

  Na poslu će vladati kaos, a partner će vam prigovarati zbog posvećenosti karijeri. Nedostajat će vam strpljenja, i prema suradnicima, i prema članovima obitelji zbog čega će i izbiti mnogi problemi i nesuglasice.

  LJUBAV: 3  POSAO: 3  ZDRAVLJE: 3

  23.9—22.10

  Vaga

  Vaga

  Pokazat ćete se kao suradnik na kojeg se može računati. Svojom profesionalnošću pridonijet ćete boljem radnom ugođaju. Razveselit će vas poziv na jedan zanimljiv društveni skup ili svečani obiteljski događaj.

  LJUBAV: 5  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 5

  23.10—21.11

  Škorpion

  Škorpion

  Većina vaših aktivnosti bit će prožeta nervozom . Izjedat će vas sumnja da kolege ili šefovi misle nešto loše o vama ili vašem radu. Gonjeni željom da nešto promijenite, mogli biste si natovariti dodatne probleme.

  LJUBAV: 4  POSAO: 3  ZDRAVLJE: 4

  22.11—21.12

  Strijelac

  Strijelac

  Obiteljske relacije zahtijevat će više strpljenja i uvažavanja ukućana. Nipošto nemojte biti drski; polučit ćete više uspjeha ublažite li svoj stav i pristup. Isplatit će vam se kratko putovanje i brzo snalaženje.

  LJUBAV: 3  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  22.12—20.1

  Jarac

  Jarac

  Ma koliko bili umorni, svoj dio posla nećete moći prebaciti na nekog drugog, a šef će vas stalno imati na oku pa ćete se morati potruditi da vam ne nađe kakvu zamjerku. Misli će vam biti upućene ka novoj ljubavi.

  LJUBAV: 4  POSAO: 3  ZDRAVLJE: 3

  21.1—18.2

  Vodenjak

  Vodenjak

  S velikim žarom obavljat ćete i poslove koji su vam dosadni, a sve u nadi da ćete uskoro više vremena provesti s nekim tko vam se sviđa. Nećete žaliti potrošiti novca na nešto što vam predstavlja zadovoljstvo.

  LJUBAV: 4  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  19.2—20.3

  Ribe

  Ribe

  Netko će vas pokušati na prilično netaktičan način uvjeriti u svoje mišljenje, ali se vi nećete dati isprovocirati. Trebate li dovršiti važan zadatak, izolirajte se od svega što vam može poremetiti koncentraciju.

  LJUBAV: 3  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

 • 21.3—20.4

  Ovan

  Ovan

  Gubite vrijeme vrludajući labirintima neistraženih mogućnosti

  LJUBAV: Ležerni razgovori o uobičajenim, svakodnevnim temama, šaljivi komentari i provokacije unijet će notu čarolije u ljubavne igrice i odnose. Bilo da je riječ o simpatiji ili novom partneru/ici, bit ćete sugovornik bez premca. S druge strane, kako ćete razmišljati o različitim temama u isto vrijeme, razgovori s bliskim osobama pomoći će vam odrediti prioritete i fokusirati se na njih. Voljenu osobu ćete često pitati za mišljenje o vašim nedoumicama, ali ne očekujte gotova rješenja. Zainteresirat će vas osoba s kojom intenzivno razmjenjujete mišljenja i stavove, a s kojom se ne viđate često.

  VAŠ PARTNER: Škorpion ima samo neke odgovore na vaša brojna pitanja. Ako očekujete više, po svemu sudeći ćete se razočarati.

  POSAO I NOVAC: Prvi dani u tjednu protiču u znaku planiranja, organiziranja i sve preciznijih dogovora, koji iziskuju fokus, koncentraciju i prikupljanje podataka. Predstojeći poslovi neće vam ostaviti dovoljno vremena za obavljanje svakodnevnih, konkretnih poslova. Ne oklijevajte reći „ne“, i zadržati se na tom odgovoru ako suradnici budu neosnovano inzistirali da im učinite uslugu. Ako popustite, lako se možete zaplesti u nepotrebne poteškoće i neugodne situacije.

  ZDRAVLJE: Vaše misli direktno utječu i na vaše raspoloženje, i na doživljaj vlastitog tijela. Sada ste pomalo rastreseni, pa gubite ravnotežu u ritmu svakodnevnice. Preskakanje obroka ili pak žudnja za hranom, kao i neredovito spavanje mogu ostaviti posljedice na zdravlje.

  SRETNI BROJEVI: 16 42 48 74 77

  Ljubav: 4 Posao: 4 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  U subotu otkažite sve obaveze, odgodite susrete s prijateljima, oslobodite se svega što vam može odvući pažnju i promijeniti vaše planove. Provedite dan u miru i tišini, najbolje u prirodi. Meditirajte i opuštajte se!

  21.4—21.5

  Bik

  Bik

  Oštricu perfekcionizma usmjeravate protiv sebe, opustite se!

  LJUBAV: Zadovoljite li potrebu za izolacijom u trenucima kad vam blizina partnera i djece postane naporna i kada osjetite poriv da se posvetite vlastitim mislima i razmislite o osjećajima, efekt na vaše samopouzdanje bit će pozitivan. Ako ste u stabilnoj vezi, malo toga će moći narušiti sklad između vas i partnera, a osim zajedničkih aktivnosti, ostat će vam dovoljno vremena za stvari koje možete obavljati samo kad ste sami. Slobodni bi mogli podleći osjećaju osamljenosti, pa i neveselim mislima o budućnosti. Skeptični ste prema ideji da bi netko mogao raspiriti vaše duboke osjećaje.

  VAŠ PARTNER: Sukobi s Vodenjakom previše će vas pogađati. Razvijajte tolerantnost, prihvatite postojeće razlike i uvažite njegovo mišljenje.

  POSAO I NOVAC: Okolnosti na radnom mjestu pojačavaju vaše nezadovoljstvo i potrebu da nešto promijenite. Nemogućnost da uskladite svoje privatne i poslovne obaveze, neugodni poslodavci i suradnici ili nedovoljno plaćen posao motivi su koji vas potiču na razmišljanje o novom radnom mjestu. Prije bilo kakvog poteza jasno definirajte svoje želje.

  ZDRAVLJE: Preosjetljivi ste, često uznemireni i uglavnom nezadovoljni. Loše raspoloženje pogoduje i lošijem fizičkom stanju, pa će biti trenutaka u kojima ćete osjećati umor i nezainteresiranost. Ne prepuštajte se melankoliji, njegujte pozitivne misli, uživajte u aktivnostima koje vas raduju.

  SRETNI BROJEVI: 21 29 33 39 44

  Ljubav: 3 Posao: 2 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 3

  SAVJET TJEDNA:

  Trebate li prikupiti važne informacije, kontaktirati osobe koje vam mogu pomoći, javiti se na natječaj za posao, napisati dopise, polagati ispit ili puno učiti, najbolji dan za to je ponedjeljak.

  22.5—21.6

  Blizanci

  Blizanci

  Ljubavna zbivanja raspiruju kreativni zanos i jačaju iluzije

  LJUBAV: U tjednu ste prilično ugodnih ljubavnih zbivanja. Iako ćete, poneseni prvotnim impulsima, biti skloni idealizaciji, a od novih poznanstava očekivati početak lijepog prijateljstva ili ljubavne veze, bit ćete zadovoljni i ispunjeni i onda kad se scenariji ne ostvare na zamišljeni način. Ako ste u novoj ljubavnoj vezi, zanos i zaljubljenost bit će vaši „prijatelji“, a oduševljenje neće umanjiti niti spoznaja da osoba koju volite možda neće dugo ostati uz vas.

  VAŠ PARTNER: Vaša ljubavna veza s Lavom razvija se u skladu s očekivanjima jedne zrele, mudre osobe. Uvažite li njene savjete, vaš intenzivan, nepredvidiv i dinamičan odnos uskoro će se iskristalizirati.

  POSAO I NOVAC: Svjesni ste da sada nije vrijeme za velike poslovne poduhvate, ali isto tako znate da dobri projekti počinju od ideja koje vas inspiriraju u trenucima opuštenosti. Zapisujte ih, slobodno maštajte o idealnim poslovnim situacijama, i ne sumnjajte u to da ćete ih znati ostvariti, onda kada dođe vrijeme. Planovi o radu u inozemstvu počinju se ostvarivati; ne vagajte razloge za i protiv!

  ZDRAVLJE: Srijeda i četvrtak donose pozitivan zdravstveni preokret, Ako imate tegobe kojima ne možete pronaći uzrok, intuitivno ili u slučajnom razgovoru saznat ćete što vam je potrebno. Biljni pripravci doprinose energiji i vitalnosti.

  SRETNI BROJEVI: 15 24 39 54 55

  Ljubav: 5 Posao: 4 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:strong>

  Srijeda je odličan dan za početak putovanja, planiranje odmora ili nekog posebnog događaja koji vas raduje. Odlučite u trenutku inspiracije i sigurno nećete pogriješiti!

  22.6—22.7

  Rak

  Rak

  Financijska stabilnost iziskuje jačanje upravljačkih vještina

  LJUBAV: Bez obzira na to koliko vremena provodite zajedno te provodite li ga kvalitetno, vaše nezadovoljstvo trenutnim okolnostima u odnosu ostaje nepomućeno. Činjenica da je vaš partner spreman ponuditi rame za plakanje, kao i konkretnu pomoć, produbljuje spone koje vas povezuju. Ležerni ste i opušteni u situacijama novih poznanstava, a to bi vam moglo priskrbiti novi ljubavni početak.

  VAŠ PARTNER: Strijelac vam diskretno pokušava staviti do znanja da je tu za vas, ali i kako se dobro zabaviti, otpustiti kočnice i uživati. Osjećate li za njega nešto više od prijateljstva, stavite mu to diskretno do znanja.

  POSAO I NOVAC: Ako ste u minusu na računu, ili dugujete nekome novac, grozničavo razmišljanje o tome neće vam pomoći. Put do zarada u predstojećim danima vodi preko oglasa, razgovora s ljudima i nuđenja svojih usluga i znanja. Zaboravite na neko vrijeme na kreditne kartice, i pribjegnite jednostavnijoj računici prilikom osmišljavanja rashoda. Na posao stiže novi, zgodni kolega, a to vam daje novi vjetar u leđa i jača vašu motivaciju.

  ZDRAVLJE: Vrijeme i trud koje ulažete u svoj izgled polučuju rezultate, pa dobivate komplimente. Čak i ako u vama ne tinja plamen zadovoljstva, na svaki kompliment odgovarate osmijehom koji obara s nogu. U prvi plan upada vaša skladna figura, pa nakon povratka s ljetovanja održavajte je pilatesom, jogom ili omiljenim sportom.

  SRETNI BROJEVI: 21 28 39 52 74

  Ljubav: 3 Posao: 3 Zdravlje: 5

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  U subotu ćete se odlučiti posvetiti sebi i dobro oznojiti trčeći. Nakon dana provedenog u zahtjevnoj fizičkoj aktivnosti, dajte si oduška u druženju s vedrim ljudima ili na plesnom podiju.

  23.7—22.8

  Lav

  Lav

  Priuštite sebi neophodne trenutke opuštanja i iskorak iz rutine

  LJUBAV: Nedostatak otvorenog i iskrenog razgovora s voljenom osobom jača vaše nezadovoljstvo, osobito ako vas već neko vrijeme ograničavaju konkretni problemi koji utječu na vaš svakodnevni život. U razdoblju ste u kojem vam se čini bezbolnijim ignorirati teškoće. Ne želite se suočiti s nekim činjenicama, a ako vas partner prisili na to, osjećat ćete se povrijeđeno. Ako ste slobodni, maštate o osobi koja vam je nedostupna ili ne pokazuje interes za vas. Sve bi moglo biti jednostavnije, odlučite li iskomunicirati ono što vas muči ili zbunjuje.

  VAŠ PARTNER: Škorpion vas može snažno privući, ali i emotivno zbuniti. Ne razumijete njegov svijet, pa vam se želja da ostvarite odnos bliskosti s njim neće ostvariti, barem ne na način na koji to želite. Ne budite previše izravni!

  POSAO I NOVAC: Svakodnevne obaveze vam predstavljaju teret, najviše zbog toga što želite više neovisnosti i slobode. Ipak, novčani problemi ili osjećaj odgovornosti prema osobama koje su vam učinile usluge tjeraju vas na disciplinu i rad. Do kraja tjedna pronaći ćete način učinkovitije organizacije, a kako će vam i koncentracija biti bolja, ostajat će vam više slobodnog vremena.

  ZDRAVLJE: Pravi je trenutak da napustite ljetnu shemu i započnete s aktivnijim načinom života. Sigurno vam je potrebno više kretanja i boravka na svježem zraku.

  SRETNI BROJEVI: 5 9 21 47 59

  Ljubav: 3 Posao: 3 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 3

  SAVJET TJEDNA:

  Planirate li putovanje ili boravak u prirodi u subotu, najbolje ćete iskoristiti slobodno vrijeme. Potrebna vam je promjena i odmak od svakodnevne rutine, pa učinite nešto što će vam donijeti zadovoljstvo i uzbuđenje.

  23.8—22.9

  Djevica

  Djevica

  Najbolje rezultate donosi fokus na dugoročno isplative projekte

  LJUBAV: Interes koji će za vas pokazivati različite osobe bit će naglašen. U prilici ste prihvaćati, ili odbijati, pozive na kave i druženja, što će goditi vašem samopouzdanju. Uživat ćete u komunikaciji s osobama koje u vaš život unose nove ideje, koje vas inspiriraju i od kojih imate što naučiti. Ipak, čini vam se da nitko ne može probuditi vaše osjećaje. I u odnosu s bračnim partnerom će biti puno razgovora, raznih planova i konstruktivnog sukobljavanja mišljenja. Teme vezane uz način života, dom i obitelj postaju važnije.

  VAŠ PARTNER: Nerazumijevanje i napetost u odnosu s Jarcem popuštaju. Uvjerit ćete se da njegov formalan i strog pristup imaju i dobre strane, naročito kad su novac i posao u pitanju.

  POSAO I NOVAC: Pronaći ćete dobra i isplativa rješenja za određene poslovne poteškoće. Bavite li se trgovinom, posredovanjem, uslugom ili vaš posao uključuje kontakt s ljudima, bit ćete vrlo uspješni, uvjerljivi i susretljivi. Novi poslovni odnosi razvijaju se na obostranu korist, a zajedničke ideje stvaraju uvjete za dobru zaradu.

  ZDRAVLJE: Odgovara vam dinamičan životni ritam, i situacije koje iziskuju brzo donošenje zaključaka i reakcije. Pritom je bitno da s vremena na vrijeme napravite malu stanku, opustite se i odmorite, jer ćete tako spriječiti neugodne posljedice premora i pretjerane aktivnosti. Smanjite pušenje, što više boravite na svježem zraku.

  SRETNI BROJEVI: 3 31 40 65 88

  Ljubav: 4 Posao: 5 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  U petak posvetite dovoljno vremena ukućanima, djeci i obiteljskim obavezama. Pronađite povod za obiteljsko okupljanje, pripremite ukusnu večeru i uživajte u osjećaju zajedništva s osobama koje volite.

  23.9—22.10

  Vaga

  Vaga

  Vizija budućnosti ključ je zadovoljstva trenucima u sadašnjosti

  LJUBAV: Iluzije u vezi odnosa s voljenom osobom ili pretjerana očekivanja u ljubavi sada će se raspršiti na, za vas pomalo bolan način. Možda će vas osoba koju pokušavate zavesti odbiti na vrlo direktan način ili ćete napokon shvatiti da maštate o odnosu koji je neostvariv. Razočarenje koje ćete osjetiti zbog toga ojačat će vaš oprez, ali i vašu aroganciju. Nećete se previše truditi oko osoba koje su vam zaista bliske, pretjerivat ćete s neugodnim izjavama i kritikama.

  VAŠ PARTNER: Razumijevanje koje vam pruža osoba rođena u vašem znaku će vas osnažiti. Imat će strpljenja za duge razgovore o vašim problemima, kao i konstruktivan savjet.

  POSAO I NOVAC: Pokušavate donijeti razumnu odluku vezanu uz posao i uvažiti sve okolnosti. Unatoč tomu što sasvim jasno vidite u kakvoj ste se situaciji zatekli, razmišljate o najučinkovitijim načinima na koje je možete okrenuti u svoju korist. Ne očekujte pomoć od drugih, oslonite se na sebe, svoje znanje i iskustvo. Vodite računa o financijskoj situaciji, ne riskirajte!

  ZDRAVLJE: Manje poteškoće s probavom nastaju zbog napetosti. Nemojte negativnu energiju usmjeravati na druge, nego ju oslobodite kroz umjerenu, vama privlačnu fizičku aktivnost. Više pažnje posvetite izgledu i stilu. Dan proveden u wellness centru, masaža ili kozmetički tretman imat će predivan učinak na vas.

  SRETNI BROJEVI: 9 11 13 50 55

  Ljubav: 2 Posao: 5 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 3

  SAVJET TJEDNA:

  Petak bi mogao donijeti prekretnicu u ljubavnom životu. Susret s osobom koja vam je značajna ili razgovor s voljenom osobom prilično će vas uznemiriti. Ne reagirajte odmah, sačekajte da se u vama smire osjećaji!

  23.10—21.11

  Škorpion

  Škorpion

  Pronalazite nove izazove i ciljeve, borite se protiv predvidljivosti

  LJUBAV: Bez zadrške progovarate o svojim ljubavnim problemima pred osobama u koje ne biste trebali imati povjerenja, a onima koji postavljaju kurtoazna pitanja preopširno opisujete tekuća zbivanja. Ako ste svjesni naklonosti koju gajite prema jednoj osobi, slučajan susret će vas dovesti u zahtjevnu situaciju. Uzmanjkat će vam prave riječi, djelovat ćete izgubljeno ili pak sasvim nezainteresirano. Ne znate li kako nastupiti, prepustite inicijativu drugoj strani- s osmijehom na licu.

  VAŠ PARTNER: Ako ste u poslovnom odnosu s Ovnom, ustuknut ćete pred njegovom strastvenom odlučnošću i spremnosti da ostvari cilj pod svaku cijenu. Ne suprotstavljajte mu se, prilagodite se!

  POSAO I NOVAC: Zahtjevni planovi prožeti neizvjesnošću, odvlače vam pažnju od obveza koje je neophodno što brže realizirati. Ako želite promjenu, na koju vas potiče ambicija, ili maštate o bolje plaćenom radnom mjestu, fokus na cilj i plan djelovanja su neophodni. Svoje ideje zadržite u tajnosti, ne objašnjavajte svima što kanite uskoro poduzeti.

  ZDRAVLJE: Jesenska poslovna shema potiče vas na aktivnost i na planu zdravlja i održavanja forme. Mogli biste se odlučiti na neku novu fizičku aktivnost ili promjene prehrambenih navika. Iako ne vjerujete u to da ćete izdržati u njihovom provođenju, održat ćete samodisciplinu.

  SRETNI BROJEVI: 15 44 51 77 93

  Ljubav: 4 Posao: 3 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  U subotu isključite telefone, zaboravite na kavice s prijateljima i burne izlaske. Posvetite se uređenju svog životnog prostora, obavite sve što ne stignete tijekom tjedna i dobro se odmorite. Dan završite vrućom kupkom

  22.11—21.12

  Strijelac

  Strijelac

  Sve je lakše udvoje, ljepše utroje, a učinkovitije u timskom radu

  LJUBAV: Razdoblje nesporazuma u odnosima s ukućanima sada je iza vas, što možete zahvaliti svojoj spremnosti na kompromis. Zanimljiv društveni život doprinosi dobrom raspoloženju, koje se odražava blagotvorno na obiteljski život. Ljetna ljubav je na prekretnici, a vi se pitate što poduzeti da biste je produbili. Pomoći ćete sebi, pođe li vam za rukom ignorirati mišljenje drugih, a naročito roditelja i vrlo bliskih osoba. Osoba koju volite uočit će suptilne promjene u vašim stavovima i podržati vas u odlukama.

  VAŠ PARTNER: Vaga će vas razveseliti, dati sve od sebe da vas ugodno iznenadi, a pomoći će vam i riješiti poslovni problem. Uzvratite joj onako kako najviše voli- zanimljivim izlaskom!

  POSAO I NOVAC: Iz priznanja i pohvala koje ćete dobiti, a koja se odnose na tijek nedavno pokrenutog poslovnog projekta, razvidno je da ste ostavili dobar dojam na poslodavce ili nove partnere. Imate razloga biti zadovoljni i s posljedicama vaših nedvnih odluka, osobito ako niste polagali velike nade u uspjeh. Okolnosti će se složiti tako da ćete se, barem nakratko, zateći u povoljnoj poziciji. Najbolje što možete učiniti je da savjesno i korektno odradite svoj dio posla.

  ZDRAVLJE: Još je potreban određeni oprez i više pažnje, naročito ako ste osjetljivijeg zdravstvenog stanja. Ne prekidajte liječenje na svoju ruku, disciplinirano se pridržavajte navika koje su vas dovele do poboljšanja zdravlja.

  SRETNI BROJEVI: 6 9 27 55 70

  Ljubav: 5 Posao: 5 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 5

  SAVJET TJEDNA:

  Kratko putovanje, posjeta prijateljima u drugom gradu ili intenzivnija fizička aktivnost odlično će utjecati na vaše raspoloženje u nedjelju. Pokrenite se!

  22.12—20.1

  Jarac

  Jarac

  Želje ostvarujete lako zato jer vjerujete u sebe i svoj tim

  LJUBAV: Nedostaje vam jasnoća u procjenjivanju ljubavnih događaja, previše snažni osjećaji vam zamagljuju pogled. Sada i nije važno da znate gdje će vas odvesti trenutni zanos i zaljubljenost, važnije je da se prepustite i uživate u događajima. Slobodnima predstoji zanimljiv razgovor; pristupit će vam osoba prema kojoj „lete“ vaše nade i emotivna očekivanja. U drugoj polovini tjedna sve će se odvijati brzo i nepredvidivo, a vaše će reakcije biti iznenađenje, kako za vas tako i za osobe koje vas poznaju.

  VAŠ PARTNER: Riba će vas zbunjivati svojim direktnim i provokativnim izjavama. Ne gubite iz vida da vas pokušava zavesti i osvojiti!

  POSAO I NOVAC: Poslovi u kojima koristite svoju kreativnost i maštu, kao i oni koje obavljate sa zadovoljstvom polučit će ne samo dobre rezultate, nego vam i priskrbiti nove kontakte i jačanje mreže društvenih poznanstava. Možda će vaš rad biti primijećen od većeg broja ljudi, možda ćete uspješno prezentirati svoje projekte, a svoju snalažljivost i znanje pokazat će i studenti i specijalizanti.

  ZDRAVLJE: Osjećate se izvrsno, puni ste optimizma, zračite pozitivnom energijom i vedrinom. Sada jednostavno ne postoji ništa što bi vas moglo ugroziti ili otežati postojeće zdravstvene teškoće. Fizičkog kretanje pomaže vam da usmjerite svoju energiju i obuzdate unutrašnji nemir. Kura pročišćavanja organizma rezultirat će željenim učincima.

  SRETNI BROJEVI: 9 11 41 59 69

  Ljubav: 5 Posao: 5 Zdravlje: 5

  OCJENA TJEDNA: 5

  SAVJET TJEDNA:

  Svoje talente, znanja i kreativnost pokažite u punom sjaju u ponedjeljak. Neke zanimljive ideje moći ćete realizirati, a tražite li posao, mogli biste se zateći na pravom mjestu u pravo vrijeme.

  21.1—18.2

  Vodenjak

  Vodenjak

  Snagu i samopouzdanje crpite iz senzualnih ljubavnih milovanja

  LJUBAV: Želite uživati u mirnim trenucima udvoje, naročito ako ste na ljetovanju, a oni iza kojih je poduži bračni staž i u skladu zasnovanom na razumijevanju i međusobnom uvažavanju. Neočekivane okolnosti će vam, ipak, povremeno kvariti ugođaj. Ako vam se u ljubavnu vezu upliću prijatelji, roditelji ili druge osobe, a koje doprinose jačanju nepovjerenju između vas i partnera, poželjno je zadržati samokontrolu i s partnerom njegovati iskren odnos.

  VAŠ PARTNER: Saveznika i prijatelja pronaći ćete u Vagi. Smatrate da ste kompatibilni na planu osjećaja i razmišljanja, a na planu društvenog života dogovarate se lako, gotovo spontano.

  POSAO I NOVAC: Bez obzira na poslovne okolnosti, a koje neće biti lišene trenutaka nelagode i sumnji, zadržat ćete smirenost i smiješak na licu. Zbog ugodnog i susretljivog nastupa lako ćete stvoriti kontakte s osobama koje vam mogu pomoći u poslu, a moguća su i poslovna udruživanja. Osjećaj uspjeha i zadovoljstva koji će vas preplaviti nakon što jednu napornu situaciju u poslu okrenete u svoju korist daje vam novi vjetar u leđa.

  ZDRAVLJE: Psihički se dobro nosite sa svim izazovima, ali stres i perfekcionizam kojem težite ostavljaju posljedice na vašem organizmu. Odlučite se na kratki eksperiment, i barem privremeno izbacite iz prehrane slatku i jako začinjenu hranu, alkohol i prevelike količine kave. Probava vam je prilično osjetljiva.

  SRETNI BROJEVI: 12 44 72 65 77

  Ljubav: 4 Posao: 5 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 5

  SAVJET TJEDNA:

  Povoljne vijesti i informacije dobit ćete u subotu. Tada planirajte putovanje, raspitajte se o povoljnijim mogućnostima kupovine, pretražite ponudu na internetu...

  19.2—20.3

  Ribe

  Ribe

  Poslovne izazove rješavate uz pomoć kolega i naklonjenih šefova

  LJUBAV: Na površinu će izbiti nezadovoljstvo koje ključa u vama, pa će samokontrola u ophođenju s najbližima biti na niskoj razini. Bračnog partnera ćete provocirati temama oko kojih se ne slažete i zasipati ga kritikama koje će ga povrjeđivati. Patite li zbog nedavnog ljubavnog poraza ili nekog ljubavnog problema, očekivat ćete od prijatelja više negoli vam mogu pružiti. U pozadini konflikata ili rasprava s određenom osobom leži snaga pritajene obostrane privlačnosti. Ne ignorirajte svoje osjećaje! Ukoliko zbog iskrslih poslovnih okolnosti morate izmijeniti planove za odlazak na odmor ili putovanje, voljena osoba će pokazati puno razumijevanja.

  VAŠ PARTNER: U društvu Raka se osjećate svoji. Ako vas veže posao, svjesni ste da postoji privlačnost, ali se suzdržavate zbog poslovne etike.

  POSAO I NOVAC: Početak tjedna donosi vam napetu i neugodnu situaciju. Problem ne pokušavajte riješiti sami, nego upoznajte nadređene s činjenicama i okolnostima. Imajte na umu da svako prikrivanje ili izbjegavanje problema može nepotrebno otežati nastavak pregovora ili uspješan završetak projekta. U četvrtak ćete imati odlične ideje. Zapišite ih!

  ZDRAVLJE: Imate li teškoća s kralješnicom, kostima ili zglobovima, reagirajte pravodobno, prije dolaska kiša i niskih temperatura. Precizna dijagnoza ublažit će strahove i brige, i ukazati na to što trebate izbjegavati ako ne želite pojačati probleme.

  SRETNI BROJEVI: 7 9 70 74 77

  Ljubav: 4 Posao: 3 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  Ako dio subote morate posvetiti radu ili učenju, učinite sve da vam to ne bude nepotreban stres. Dan je pogodan i za važnije dogovore i susrete.