• 21.3—20.4

  Ovan

  Ovan

  Vaše ambicije bit će realne, a planovi dobro osmišljeni i postavljeni. Riješit ćete novčane zaostatke, krenut će novi poslovni projekti, a ostvarit ćete i korisne kontakte koji će vam olakšati ostvarenje planova.

  LJUBAV: 4  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 4

  21.4—21.5

  Bik

  Bik

  Netko zainteresiran za vas, pokušat će doznati više o vama ili vam slati poruke ne bi li vam privukao pažnju. Jedna ljubavna situacija iz prošlosti, ponovno će dobiti na značaju. Ovaj put je nemojte ignorirati.

  LJUBAV: 4  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  22.5—21.6

  Blizanci

  Blizanci

  Uz partnera ćete osjećati sigurnost i privrženost koji će vam biti čvrsto uporište za sve što poduzimate u poslovnom i društvenom životu. Samcima, simpatija koja je još u povojima uskoro donosi mnogo uzbuđenja.

  LJUBAV: 5  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  22.6—22.7

  Rak

  Rak

  Osjećaji će vam biti promjenjivi i odrazit će se na sve vaše aktivnosti. Mogli biste upoznat ćete nekoga tko će vas istovremeno privlačiti i odbijati. Roditelji i bliske osobe opteretit će vas svojim problemima.

  LJUBAV: 4  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  23.7—22.8

  Lav

  Lav

  Primat ćete mnogo pažnja od strane bližnjih. Imat ćete mnogo energije, a ljubavni život osvježit ćete romantikom i uzbuđenjima. Bit ćete srdačni prema udvaračima i spremni na pustolovna druženja do sitnih sati.

  LJUBAV: 5  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 5

  23.8—22.9

  Djevica

  Djevica

  Usprkos nekim teškoćama, nećete posustati dok ne ostvarite zamišljeno. Računajte da možda ipak nećete moći mnogo utjecati na situaciju u radnoj sredini. Najavljene promjene će vas primorati da pojačate oprez.

  LJUBAV: 4  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  23.9—22.10

  Vaga

  Vaga

  Teško ćete se usredotočiti na zadatke koji su vam mrski ili dosadni pa biste mogli pogriješiti ili primiti kritiku koja će vam teško pasti. Opustit će vas tjelovježba ili duga šetnja u razgovoru s bliskom osobom.

  LJUBAV: 4  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 3

  23.10—21.11

  Škorpion

  Škorpion

  Zanimat će vas izlasci, provod i nova poznanstva. Zauzeti će partneru pružiti povod za ljubomoru. U društvu ćete se teško suzdržati od provociranja osobe koja vam se sviđa. Morat ćete promijeniti taktiku zavođenja.

  LJUBAV: 4  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 4

  22.11—21.12

  Strijelac

  Strijelac

  Veselit će vas flertovanje i tračanje s prijateljima. Usmjereni na što uzbudljiviji društveni život, partnera i obitelj gurnut ćete u drugi plan. U vedrom društvu i opuštenom ugođaju, svi problemi izgledat će manji.

  LJUBAV: 5  POSAO: 5  ZDRAVLJE: 5

  22.12—20.1

  Jarac

  Jarac

  Odgovarat će zatrpanost poslom jer će im pojačane radne aktivnosti odvući misli od privatnih problema. Imat ćete mnogo zanimljivih ideja o tome kako unaprijediti poslovanje i stabilizirati financijsku situaciju.

  LJUBAV: 3  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  21.1—18.2

  Vodenjak

  Vodenjak

  Partnera ćete opterećivati velikim očekivanjima, a sukobi koji će planuti zbog vaše sklonosti kritiziranju nećete moći smiriti s par riječi isprike. Samci će se teško suzdržavati u blizini osobe koja ih privlači.

  LJUBAV: 4  POSAO: 4  ZDRAVLJE: 4

  19.2—20.3

  Ribe

  Ribe

  Nervirat ćete se zbog tuđih propusta, kao i zbog nekih neispunjenih očekivanja. Trudit ćete se držati stvari pod kontrolom pa biste mogli pretjerano reagirati kad vam netko bude sugerirao da se malo opustite.

  LJUBAV: 4  POSAO: 3  ZDRAVLJE: 3

 • 21.3—20.4

  Ovan

  Ovan

  Posao i ljubavni interesi ispreplest će se na neočekivan način

  LJUBAV: Vašu intimu zahvatit će val promjena koje nećete moći kontrolirati. Želite li zadržati ravnotežu i sklad u odnosu, morat ćete pristati na kompromise i biti spremni, ponekad i na maratonske razgovore s partnerom. Moguće je i da vas prezaposlenost distancira od zbivanja u ljubavnom životu, no vaša ili partnerova odsutnost uzet će danak razumijevanju i suradnji oko bitnih pitanja, bez obzira je li riječ o odgoju djece, novcu ili vašem međusobnom odnosu. U petak i subotu povoljne okolnosti i dobro raspoloženje, probudit će strast i potaknuti vas da se osjećajno približite voljenoj osobi. Samci bi mogli doživjeti buran 'spoj' s osobom koja će ih snažno privući.

  VAŠ PARTNER: Osoba rođena u znaku Blizanaca poticat će vašu intelektualnu budnost i znatiželju. Rado ćete s njom dijeliti svoje sumnje, strahove, nove ideje i planove.

  POSAO I NOVAC: Udruživanje i odnosi s kolegama obilježit će vaše radne dane. Stvorit će se uvjeti za ostvarenje partnerstva ili timskog rada, a u slučaju da preferirate individualni rad, pripremite se da će vam usluge i savjeti drugih u ovome razdoblju biti potrebniji nego inače. Rješavat ćete i obaveze vezane uz sklapanje novog ugovora, a moguće je i da vaše radno mjesto bude prostor na kojem će se odvijati i zanimljive situacije ljubavnog karaktera.

  ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija vašeg partnera ili jedne bliske osobe, bit će u fokusu vaše pozornosti. Možda će to biti poticaj da u svoju svakodnevicu uvedete više zdravih navika, pa ćete promijeniti prehranu, izbaciti neke namirnice koje vam teško sjedaju na želudac i izazivaju nadutost.

  SRETNI BROJEVI: 2 11 21 40 52

  Ljubav:4 Posao: 4 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  Petak je dan za zabavu i ljubav. Naoružajte se osmjehom i krenite u večernji provod. Iznenadit će vas što ste sve propustili sjedeći u kući!

  21.4—21.5

  Bik

  Bik

  Vaša erotičnost i senzualnost srušit će dosadašnji rekord

  LJUBAV: Prolazite kroz očaravajući period. Vaša zodijačka kuća strasti bit će puna svjetla. Osjetit ćete poriv da se pokažete svijetu, bez straha da će on vidjeti vaše slabosti i mane. Sada ste sigurni u sebe i spremni poduzeti sve ono od čega ste još donedavno zazirali. Mnogima bi se do kraja mjeseca mogla raspetljati ljubavna situacija, pa će mnogo jasnije vidjeti protekla zbivanja. Povezivanje i zbližavanje s partnerom bit će mnogo lakše, a što je još važnije i uzbudljivije! Opet ste privlačni jedno drugome i kunete se na vječnu ljubav.

  VAŠ PARTNER: Ljubitelji ste sigurnosti i pouzdanosti, a za uspješan odnos neophodni su vam seks i hedonizam. Tko može bolje i potpunije ispuniti vaše intimne potrebe od vašeg zodijačkog blizanca, Bika?

  POSAO I NOVAC: U prilici ste istražiti vlastitu kreativnost te izraziti svoje talente i vještine. Do izražaja dolaze i vaše umjetničke sklonosti, pa ukoliko vas profesija ne vezuje uz umjetnost, bavljenje takvim hobijem pružit će vam osjećaj smisla i ispunjenosti. Razdoblje je povoljno i za javnu prezentaciju svog rada, a odlučite li se javiti na jedan natječaj za posao, šanse su vam velike!

  ZDRAVLJE: Tjedan je zanimljiv po pitanju prikupljanja informacija ili odlaska na put koji će biti vezan uz zdravlje ili ljepotu. Odlučite li si priuštiti wellness vikend, preporodit ćete se. U fokus će vam 'upasti' informacija koju ćete slučajno čuti, a koja bi vam mogla pomoći da riješite neke zdravstvene smetnje.

  SRETNI BROJEVI: 13 18 36 51 77

  Ljubav: 5 Posao: 5 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 5

  SAVJET TJEDNA:

  Ponedjeljak je dobar dan za razgovor s voljenom osobom. Predložite joj susret daleko od prostora u kojima često boravite. Otiđite na neko romantično mjesto i prepustite se neočekivanom.

  22.5—21.6

  Blizanci

  Blizanci

  Ljubav će biti vaša najveća motivacija i inspiracija

  LJUBAV: Većina vaših misli i razmišljanja gravitirat će upravo prema ovom području života. Ideja ljubavi, romantični entuzijazam ili seksualna žudnja motivirat će vas na neke ozbiljne inicijative i aktivnosti. Pojedinci ovoga znaka u ljubavi će pronaći nadahnuće i za kreativno stvaranje ili ostvarenje nove zarade. Pozicija Marsa u vašoj zodijačkoj kući partnerstva intenzivirat će situaciju u vašem intimnom odnosu. Neki će se suočiti s partnerovom ljutnjom, a moguće je i da se početna ljutnja brzo pretoči u strast i 'konzumiranje' fizičke privlačnosti.

  VAŠ PARTNER: U blizini Vage zaboravljate na svakodnevne brige, stres i obaveze koje morate obaviti. Osjećat ćete se opušteno i iskreno ćete uživati u zajedničkim aktivnostima i razgovorima.

  POSAO I NOVAC: Više ste usmjereni na privatni život, obitelj i dom. Mogli biste rješavati neke poslove vezane uz nekretnine, adaptaciju stambenog prostora ili uz pokretanje jednog privatnog posla. Tjedan je poticajan za poslovnu suradnju s prijateljima i članovima obitelji. Izvrsni ste u komunikaciji i predstavljanju svojim talenata. Za rukom vam polaze poslovi vezani uz zabavu, djecu i marketing.

  ZDRAVLJE: Imate mnogo energije i poželjno je pronaći način na koji ju potrošiti. Zato češće prakticirajte aktivnosti kao što su hodanje, trčanje, igranje tenisa ili plivanje. U nedjelju budite oprezniji prilikom rukovanja oštrih i vrućih predmeta. Ako se rođeni krajem svibnja, uzimajte više C vitamina.

  SRETNI BROJEVI: 4 29 41 63 83

  Ljubav: 4 Posao: 4 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  Vaša slika ljubavi bit će obojana intenzivnim i jarkim bojama, iz vas će sve prštati od energije. U ponedjeljak bi netko mogao zamijetiti vašu privlačnost, a ta osoba neće gubiti vrijeme!

  22.6—22.7

  Rak

  Rak

  Nenadana otkrića vas navode da se ozbiljno zapitate…

  LJUBAV: Okolnosti će vas primoravati da više vremena i strpljenja izdvajate za razgovor s partnerom. Bit će neophodno da se uskladite, dogovorite oko ispunjenja nekih obaveza, isplanirate aktivnosti do kojih vam je oboma stalo. Mogli biste doživjeti i neočekivane izjave ili otkrivanje nekih stvari za koje niste niti naslutili da utječu na vaš intimni život. Povremeno planirajte bijeg od svakodnevice. Otiđite na zajedničku šetnju prirodom (bez djece!), romantično vikend putovanje, sve će to biti važno za to kako će se u bliskoj budućnosti odvijati vaša ljubavna priča. Zanemarite li ovaj segment života, naplate stižu već početkom listopada.

  VAŠ PARTNER: Nitko vas neće uspjeti toliko snažno zaintrigirati kao što će to ležerno i raskošno (u svom stilu), učiniti jedan Lav. No, važno je i da vi pronađete svoj, autentičan način kako ćete privući njegovu pažnju.

  POSAO I NOVAC: U aktivnom ste poslovnom razdoblju i nemate vremena za gubljenje. Rokovi će biti kratki, očekivanja nadređenih velika, pa ćete nerijetko raditi više različitih poslova i ostajati na radnom mjestu nešto duže nego inače. U komunikaciji sa suradnicima pokažite više odlučnosti i jasno im kažite što očekujete od njih. Tjedan je povoljan i za učenje, polaganje ispita, obavljanje intervjua i držanje govora.

  ZDRAVLJE: Optimistični ste, ne dopuštate da vas neke smetnje izbace iz ravnoteže i jako se osjetljivi na nepravdu. Nešto više pažnje potrebno je posvetiti njezi kože, kose i noktiju. Možda će se ukazati potreba za posjetom dermatologu.

  SRETNI BROJEVI: 5 10 19 73 90

  Ljubav: 4 Posao: 4 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  U petak ćete biti iznimno uvjerljivi i posjedujete kolosalne potencijale za prezentaciju stvari do kojih vam je stalo. Zato zakažite važan sastanak, bez obzira je li riječ o privatnom ili poslovnom razgovoru.

  23.7—22.8

  Lav

  Lav

  Dobro vrijeme za sređivanje i oplođivanje financijske situacije

  LJUBAV: Vaš pristup ljubavi u ovom će razdoblju biti više praktičan nego romantičan. Razgovori koje ćete voditi s partnerom uglavnom će se vrtjeti oko novca, stana i djece. Bez većih poteškoća ćete se dogovoriti oko nekih bitnih pitanja koja bi vam trebala olakšati ispunjenje planova i obaveza. Oboje ćete biti racionalni i pragmatični, a osjećaji će igrati sporednu ulogu, sve do potkraj ovog razdoblja kada se u vama budi divlja mačka koja traži izazov. Nezadovoljene seksualne i osjećajne potrebe bit će toliko snažne da ćete uzeti sve što vam se ponudi, pa ako to uključuje i izvanbračni flert, nećete okolišati.

  VAŠ PARTNER: Vaše strastvene apetite najbolje će zadovoljiti Ovan. Uvijek spreman na akciju, što će vam se posebno sviđati kod njega, iznalazit će domišljate načine kako da vas drži budnima.

  POSAO I NOVAC: Novac će držati centralno mjesto u vašim ovotjednim aktivnostima i planovima. Mogli biste pronaći nove izvore zarade, profitirati kroz bolje plaćen posao, izboriti se za bonuse, povišicu ili raditi na projektu koji će biti financijski uspješan. U svakom slučaju, ovih dana poduzimate profitabilne transakcije. Osim toga, leže vam i intelektualne aktivnosti (pisanje, govorništvo).

  ZDRAVLJE: Imate sve više energije, brzi ste, poduzetni i ništa vam nije teško. Povoljni događaji mnogo obećavaju, pa ćete imati razloga za zadovoljstvo. Manje se živcirate zbog sitnica i fokusirate se na pozitivu. Netko bi mogao uputiti kompliment na račun vašeg izgleda.

  SRETNI BROJEVI: 17 22 49 67 80

  Ljubav:5 Posao: 5 Zdravlje: 5

  OCJENA TJEDNA: 5

  SAVJET TJEDNA:

  U petak i subotu bit ćete obdareni pozitivnom energijom i entuzijazmom koji vas vode u pravom smjeru. Na dobrom ste putu da ostvarite svoje intimne snove, jedna osoba spremna je predati vam se bez ograničenja.

  23.8—22.9

  Djevica

  Djevica

  Branite svoju ranjivost i to vas uvlači u verbalne konflikte

  LJUBAV: Znat ćete se zabaviti, nasmijati bliske osobe, privući i zadržati pažnju osoba suprotnog spola. Vaša popularnost u društvu bit će velika, a logičan slijed zbivanja bit će i porast udvarača. Jedna osoba zagrijat će se za vas, a prepoznat ćete je po tome što će se nekim čudom uvijek naći u vašoj blizini, odmjeravajući vas bez riječi. Mogli biste doživjeti i flert na radnom mjestu. Ako ste rođeni krajem kolovoza, jedan bi vas događaj mogao jako uzrujati, pa ćete postati čangrizavi i svadljivi. Suzdržite se od prozivanja partnera zbog nečeg što nije učinio, a obećao je, nastat će svađa. I nije važno je li vaš dom uvijek čist, važnije je da u njemu provodite lijepe trenutke s osobama koje volite.

  VAŠ PARTNER: Za plimu strasti i slijepe zaljubljenosti koja će vas preplaviti za vikend bit će zaslužan jedan Lav. Varate se ako mislite da nije primijetio vaš pogled pun želje i čežnje.

  POSAO I NOVAC: Priroda posla zahtijevat će mnogo kretanja, okretnosti i komunikativnosti. Telefon će vam često zvoniti, dogovarat ćete sastanke (na koje nemojte kasniti), a neki će krenuti i na kraće putovanje. Potkraj tjedna mogli biste primiti povoljnu financijsku vijest, a za vikend se čuvajte nekontrolirane rastrošnosti.

  ZDRAVLJE: Bit ćete skloni impulzivnim reakcijama. Branit ćete svoju ranjivost, ponekad i grubošću, što će uznemiriti neke osobe iz vaše blizine. Usmjerit ćete pozornost prema zdravom životu, pobrinut ćete se da nakon duge ljetne pauze opet krenete s tjelovježbom.

  SRETNI BROJEVI: 8 16 33 50 69

  Ljubav: 4 Posao: 4 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  U četvrtak ćete svojim izgledom i ponašanjem privući nečiju pozornost. Pravi je trenutak da to iskoristite za ispunjenje nekih želja. I nemojte strahovati od poraza. Budite hrabri i nepokolebljivi.

  23.9—22.10

  Vaga

  Vaga

  Snažni poslovni utjecaji nude priliku za rast i razvoj

  LJUBAV: Pokazujete dva lica, jedno otvoreno, spremno na razgovor i iskrenost i ono drugo koje se suzdržava, skriva, ne pokazuje osjećaje, povlači se pred rizikom, ponajviše iz straha dane bude povrijeđeno i ostavljeno na cjedilu. Moguće je da svojim ponašanjem zbunite intimnog partnera i navedete ga da se zapita što uistinu želite i koliko vam je stalo do odnosa. Stoga bi vam mogao postaviti neka direktna i oštra pitanja na koja će vam biti teško odgovoriti. Neki će se morati suočiti sa svojim osjećajima, osobito ako još uvijek nisu preboljeli bivšu ljubav. Ono što ćete ovih dana doznati o njoj, dodatno će potaknuti igru sjena iz prošlosti.

  VAŠ PARTNER: U jednoj samozatajnoj Djevici pronalazite ono što vam trenutno nedostaje, a to je pragmatičnost. Osjećate da vas razumije i želite s njim podijeliti svoje tajne i pomno skrivane planove.

  POSAO I NOVAC: Okolnosti vam idu na ruku. Radni elan će biti na zavidnoj razini. Imate snage pogurati neke predmete koji dugo stoje u ladici i ostvariti neke od svojih ideja. Lako ulazite u kontakt s drugim ljudima što će vas činiti ugodnim poslovnim suradnikom i sugovornikom. Sredinom tjedna opreznije pristupajte nadređenim osobama.

  ZDRAVLJE: Bit ćete nestalni, a raspoloženje će vam biti promjenjivo. Zamarat će vas monotoni način života, pa ćete biti u stalnoj potrazi za nekim novim doživljajem ili uzbuđenjem. Više pozornosti posvetite kvaliteti prehrane, probavi i njezi kože koja će biti sklonija isušivanju.

  SRETNI BROJEVI: 15 23 44 67 84

  Ljubav: 4 Posao: 5 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  U nedjelju ćete dobiti potvrdu svojih razmišljanja i očekivanja. Sada će vam postati sasvim jasno što morate učiniti kako biste riješili jedan problem koji vam oduzima miran san.

  23.10—21.11

  Škorpion

  Škorpion

  Kad se nađete u raljama iskušenja, gubite razum, a nagoni divljaju

  LJUBAV: Bit ćete nepredvidivi, a granica između ljubavi i mržnje, u vašem će slučaju biti tanka i lako prekoračiva. Sve će biti u redu dok će se stvari odvijati po vašem, tada vam neće biti teško voljeti predano i strastveno. No, kada se okolnosti zakompliciraju, a tenzije postanu izražene, postajete sumnjičavi, tvrdoglavi i teški za razgovor. Lako je moguće da se nađete u raljama jednog iskušenja. Tada ćete morati pokazati koliko ste dosljedni nekim obećanjima koja ste davno pružili svom partneru. Računajte na njegovu budnost i pronicavost, neće mu promaći vaša rastrganost i unutarnji nemir.

  VAŠ PARTNER: Ostvarite li ovih dana kontakt s osobom rođenom u znaku Djevice, doživjet ćete privlačnost na prvi pogled. Iako ćete smatrati da je interes prolaznog karaktera, zbivanja koja slijede će vas razuvjeriti.

  POSAO I NOVAC: Rješavat ćete važne poslove i na taj način ucrtavati nove poslovne putove. Vrlo ste spretni u rukovanju s novcima, a mnoge će razveseliti i prilika za dodatnu zaradu. Ako nešto već neko vrijeme nestrpljivo očekujete, sjajne vijesti dolaze krajem radnog tjedna. Budite spremni na akciju. Ovaj put ne smijete propustiti ono što će vam biti ponuđeno.

  ZDRAVLJE: Razmišljanja o dugačkom popisu stvari koje morate obaviti, pokušajte zamijeniti planiranjem aktivnosti koje će vas opustiti i usrećiti. Kada osjetite da ste se našli u pravo vrijeme na pravom mjestu, napravite sve što je potrebno kako biste što bolje iskoristili ukazane prilike.

  SRETNI BROJEVI: 11 39 41 56 70

  Ljubav: 4 Posao: 4 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  U četvrtak sve podredite osobi koju volite. Pokažite koliko možete biti nesebični i puni razumijevanja. Ona sada treba vašu podršku. Moguća je i pozitivna vijest iz udaljenog grada.

  22.11—21.12

  Strijelac

  Strijelac

  Dosta vam je čekanja, uzimate stvari u svoje ruke

  LJUBAV: U intenzivnom ste razdoblju kada strasti i osjećaji izmiču vašoj kontroli, pa bi se upravo ono što ste sami sebi nedavno zabranili ili ograničili, moglo pretvoriti u neodoljiv mamac. Ako je riječ o osobi koja vas snažno privlači, a u vezi ste s nekim drugim, vaša odluka ovisit će o kvaliteti odnosa u kojem se nalazite. Ako ste u braku koji je već duže vrijeme opterećen problemima, flert ćete doživjeti kao svjetlo na kraju tunela. Mars će aktivirati nemir i nestrpljivost, pa donosite brze odluke s ciljem da se zaštitite od nekih stvari koje vam ne idu u prilog. Neki će objaviti kraj čekanju toliko željene pozitivne promjene i uzeti stvari u svoje ruke.

  VAŠ PARTNER: U blizini Jarca osjećat ćete se dovoljno slobodno da izrazite svoje mišljenje, znajući da pritom nećete zaraditi kritiku i podrugljiv osmjeh. Bit će vam i dobar poslovni suradnik.

  POSAO I NOVAC: Mnogo truda ulagat ćete u napredak, otkriti neke nove mogućnosti koje mogu poboljšati vaš rad i biti jako motivirani da ih i primijenite. Vaš idealizam će se značajno smanjiti kada naiđete na konkretne prepreke; to mogu biti nezainteresirani suradnici, nefleksibilni poslodavci, otpor prema promjenama i novitetima.

  ZDRAVLJE: Mars u vašem znaku pojačava vam energiju, stoga je bitno da se bavite tjelovježbom i što više krećete, kako biste se oslobodili napetosti i nervoze. Priuštite si jedan anti-age tretman i posjetite zubara. Dobro će vam doći i masaža kojom ćete opustiti zgrčene mišiće.

  SRETNI BROJEVI: 1 7 10 26 45

  Ljubav:4 Posao: 3 Zdravlje: 3

  OCJENA TJEDNA: 3

  SAVJET TJEDNA:

  Druželjubivi, nasmijani i pristupačni bit ćete u subotu. Iskoristite takvo raspoloženje kako biste poboljšali svoje odnose s bližnjima.

  22.12—20.1

  Jarac

  Jarac

  Sredinom tjedna budite na oprezu, nešto se mijenja

  LJUBAV: Aktivirat ćete svoj društveni život, a jedan vaš zavodnički pothvat mogao bi uroditi plodom. Iako će sve početi neobavezno, s vremenom će vam postajati sve jasnije da se zaljubljujete, kao i da suprotna strana želi mnogo više od povremenih susreta. Ako ste u braku ili dugoj vezi, potrudite se isplanirati jedno iznenađenje za partnera. Potreban vam je odmak od svakodnevice koja guši romantiku i strast. Planiranje iznenađenja veselit će i vas, a vašeg će partnera ostaviti bez riječi. Za vikend izbjegnite društvo osobe koja vam kvari raspoloženje.

  VAŠ PARTNER: U vezi s Rakom osjećat ćete se sigurno. Osim toga, bit će vam i fizički privlačan. Otvorena je i mogućnost da se tek upoznajte. Zavedite ga na staromodan način i nenametljivo, s mnogo elegancije.

  POSAO I NOVAC: Komunicirat ćete s udaljenim osobama ili inozemnim partnerima, razmjenjivati informacije, dopise, robu ili usluge, a možda i krenuti na višednevno poslovno putovanje. Pozitivno će se riješiti i jedno imovinsko pitanje, a ako ste nekome nešto dužni, napokon ćete se osloboditi i tog tereta. No, sredinom tjedna pojačajte oprez. Nešto vam promiče…

  ZDRAVLJE: Dobro ćete se osjećati i biti zadovoljni svojim odrazom u ogledalu. Od sredine tjedna povremeno će vas uloviti glavobolja, mentalna nervoza i rastresenost, pa biste svojim nepromišljenim i ishitrenim postupcima ili izjavama mogli nenamjerno nekoga povrijediti.

  SRETNI BROJEVI: 4 19 39 44 72

  Ljubav: 4 Posao: 3 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  U ponedjeljka pišite, tražite ono što trebate, postavljajte pitanja i što više komunicirajte s ljudima. Dani su izvrsni za razmjenu ideja i održavanje poslovnih sastanaka. Tražite li posao, pomnije pratite oglase i šaljite molbe.

  21.1—18.2

  Vodenjak

  Vodenjak

  U poslu napredujete, dok vas intimna situacija izjeda

  LJUBAV: Poželjet ćete više od onoga što trenutačno imate. Partner je više posvećen karijeri i ispunjenju osobnih interesa, a vas sve češće obuzima osjećaj usamljenosti i nedostatnosti. Možda ćete samozatajno simpatizirati jednu osobu, no nikome o tome nećete progovoriti niti riječ. Neki će se zaplesti u zavodničku mrežu zauzete ili oženjene osobe, a nije isključeno da to bude osoba koja će im biti poslovno nadređena. U dugim vezama moglo bi doći do kratkotrajnog poremećaja u komunikaciji, kao da ćete se sporazumijevati različitim jezicima.

  VAŠ PARTNER: Intenzivne trenutke koji će zagolicati vašu znatiželju doživjet ćete s Blizancem. I dok će vas čitati kao otvorenu knjigu, imponirat će vam njegova načitanost, pronicavost i inteligencija.

  POSAO I NOVAC: Mogla bi vam se ukazati nova prilika skrojena baš po vašoj mjeri. Spojit ćete ugodno s korisnim. Ponuda koju ćete primiti bit će vezana uz izdavaštvo, rad sa strancima, pravo ili vanjsku trgovinu i neće biti zahtjevna, pa ćete posao brzo završiti, a za to biti i pristojno plaćeni. Promjene koje će se odvijati u vašem uredu ići će vam na ruku.

  ZDRAVLJE: Ima dosta energije, ali ste i jako osjetljivi. Ponekad će vas jedna sitnica toliko pogoditi, da ćete eksplodirati, reći svašta, a potom se izolirati od osobe koja vas je dotakla vašu slabu točku. Sanjat ćete i zanimljive snove, a neke očekuje i rješavanje jedne intimne situacije iz prošlosti.

  SRETNI BROJEVI: 8 10 33 67 82

  Ljubav: 4 Posao: 5 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  U ponedjeljak biste primiti poruku ili čuti vijest koja će ubrzati otkucaje vašeg srca. Zanimljivi će biti i slučajni susreti koji će vam otkriti nešto što dosad niste znali o osobi koja vas privlači.

  19.2—20.3

  Ribe

  Ribe

  Ne podnosite pritisak kojem vas izlažu tuđa očekivanja

  LJUBAV: Mogli biste shvatiti da se ne osjećate opušteno u zagrljaju voljene osobe pa ćete češće tražiti bliskost u društvu prijatelja. Smatrat ćete da suprotna strana od vas očekuje nešto što joj u ovom trenutku ne možete pružiti, što će vas izlagati pritisku. Možda ćete voditi jedan buran razgovor kojim ćete na površinu dignuti neke osjećaje koje ste potiskivali ili reći nešto što ste neko vrijeme držali u sebi. Partnera će iznenaditi ono što će čuti, pa će se imati potrebu obraniti i prikazati u što boljem svjetlu, što će vas dodatno iživcirati.

  VAŠ PARTNER: U društvu Raka osjećat ćete se posebno i prihvaćeno, a to su senzacije za kojima ćete posebno čeznuti. Dopustite suprotnoj strani da vas upozna i bude strpljivi i Rak se sporo otvara prema nepoznatim osobama.

  POSAO I NOVAC: Morat ćete se truditi da biste se koncentrirali i primorali na rad. Neradničko raspoloženje protezat će se kroz veći dio tjedna, a razgovori koje ćete voditi s kolegama bit će vam naporni i isprazni. Početkom radnog tjedna bavit ćete se financijskim obavezama, a moguće je i da dobijete ponudu za honorarni posao. Sredinom tjedna suzdržite se od prekomjerne potrošnje.

  ZDRAVLJE: Bit ćete skloni promjenama raspoloženja. Iz stanja pozitivne euforije, upadat ćete u osjećaj tjeskobe i obrnuto. Mars vam oduzima energiju, pa vam je potrebno više kvalitetnog sna i odmora. Izbjegavajte velike fizičke napore, osobito u srijedu i četvrtak.

  SRETNI BROJEVI: 2 9 40 77 90

  Ljubav: 4 Posao: 3 Zdravlje: 4

  OCJENA TJEDNA: 4

  SAVJET TJEDNA:

  U subotu krenite u večernji provod. Dogodit će vam se nešto što će vam pomoći da zaboravite prošlost i pokrenete plimni val pozitivnih i uzbudljivih ljubavnih zbivanja.