Ravno: Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Ravno, Dom za stare i iznemogle

Dom se nalazi na samom jugu Hercegovine, na području općine Ravno, gdje korisnici mogu uživati u čistom zraku i cvrkutu ptica, daleko od svakodnevne užurbanosti. Ustanova ima predivan pogled na Popovo polje i rijeku Trebišnjicu. Izgrađeni objekt zadovoljava svim socijalnim standardima koje nalaže regulativa za ovu djelatnost. Smještaj je predviđen za 54 osobe u 18 trokrevetnih soba, koje su opremljene vlastitim kupatilom te ostalim sadržajima potrebnim za svakodnevni život.

O korisnicima će brinuti njegovateljice koje su uspješno prošle obuku za navedeno zanimanje, također na raspolaganju će svakodnevno biti medicinska sestra i fizioterapeut, te liječnik po potrebi. O kvalitetnom provođenju slobodnog vremena korisnika brinuti će socijalna radnica. Cijena smještaja iznositit će između 900 i 1200KM mjesečno ovisno o zdravstvenom stanju korisnika. Kroz treći mjesec održat će se Dani otvorenih vrata kako bi svi zainteresirani mogli posjetiti dom (o točnom datumu javnost će biti blagovremeno obaviještena).

Za sve dodatne informacije i prijave korisnika budite slobodni kontaktirati nas na broj: 063 289 222 - Anita Previšić Bukvić
063 511 598 - Antonela Marčinko

Radujemo se Vašem pozivu!