Prokopana Ulica Ante Starčevića još uvijek nije sanirana

ulica ante starčevića, prokopavanje

Podsjetimo, ova ulica počevši od prostora bivše mljekare pa sve do hotela Ero prokopana je zbog telekomunikacijskih kablova poduzeća BH Telecoma. Izvođač radova je građevinska tvrtka Amitea d.o.o. Mostar čiji su djelatnici prokopali asfalt i nanijeli kablove po nalogu BH Telecoma. Središte grada, pisali smo već, od tada više sliči seoskoj sredini punoj blata nego urbanom središtu.

U ulici smo zatekli građane koji su izrazili nezadovoljstvo zbog prokopanog nogostupa i prljavštine izazvane kišom, kazavši da ulica nije sigurna za pješake i da predstavlja ruglo ovoga grada.
"Ovom ulicom je teško hodati, posebno nama umirovljenicima koji uvijek strepimo hodati skliskim površinama. Tijekom kišnih dana zbog blata i prljavštine još je teže. Nogostup je potrebno pod hitno sanirati", kazala je Dušanka Leventić.

Gordana Knežić kaže kako je jako teško hodati ovim dijelom ulice, ali da u našem gradu to nije prvi put. "Cijeli grad je u ovakvom stanju. Ulice se prokopaju i nakon završetka radova se redovito ne saniraju. Ovim putem uopće ne volim prolaziti od kada je asfalt prokopan. Najgore je sada kada pada kiša. Sklisko je i blatnjavo", kazala je Gordana Knežić.

S njom se slaže i Ibro Jusić koji negoduje jer ulica još nije sanirana. "Danima se odgađaju radovi popravka asfalta. Ovo je sramota investitora i izvođača radova", kazao je Ibro.

Dnevni list