Održana svečana dodjela diploma studentima Filozofskog fakulteta u Mostaru

Filozofski fakultet, Slavica Juka, Sveučilište Mostar, promocija
Tom prigodom dodijeljeno je 307 diploma završenim profesorima, diplomiranim novinarima, diplomiranim socijalnim radnicima, menadžerima odnosa s javnošću prvostupnicima i magistrima struke.

U svom obraćanju nazočnima dekanica Filozofskog fakulteta prof. dr. sc. Slavica Juka naglasila je kako su diplome nagrada svršenim studentima i njihovim roditeljima za trud i odricanja te im poručila kako će životne prilike od njih zahtijevato dodatno usavršavanje i nove izazove.

Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru pruža mogućnost svima da nastave svoje školovanje i znanstveno usavršavanje, dodala je dekanica Juka.

"Odlučili smo da i dalje neda štedimo sebe i radimo na usavršavanju programa na Fakultetu. Svjesni smo toga da mnogi izazovi i ekonomski i socijalni još stoje pred nama, a mi smo na njih spremni i odgovoriti", kazala je Juka.

Inače, na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru studira oko 3 500 studenata, a Fakultet nudi studentima 9 jednopredmetnih i 10 dvopredmetnih studija, koji različitim kombiniranjem čine 52 studijske grupe.