Nermin Hubić, direktor Noa Group d.o.o. Sarajevo uručio donaciju udrugi Vedri osmijeh

ante jasak, luka kozina, Humanitarna akcija, žene, ljubav, Humanitarna akcija, Humanitarna akcija, humanitarne akcije i apeli, daj 5 za prijatelja, ljevaci, dešnjaci, ruke, transplatacija, transplatacija pluća, transplatacija bubrega, prijatelji, broj, prijateljstvo, Humanitarna akcija, humanitarne akcije i apeli, humanitarne svrhe, Srednjoškolci humanitarci, Mostar, humanitarna pomoć, Osmjeh na dar, humanitarne akcije i apeli, Daniela Škegro, đenita elezović, Humanitarna akcija, studentski zbor, prijatelj, prijateljica, prijatelji, humanitarne svrhe, humanitarne akcije i apeli, fra Didak Buntić, kap ljubavi, matija šerić, Humanitarna akcija, pomoć, humanitarne akcije i apeli, liječenje, pomoć, Beč, humanitarna aukcija, recept, srodna duša, partneri, veza, znakovi, partneri, partnerica, stvari, ponavljanje, katica kiš, istina, laž, prijatelj, prijateljstvo, lažni prijatelji, prijatelji, neprijatelj, Stari zavjet, brak, suprug, humanitarna večera, fra Mladen Hrkać, Humanitarna udruga „fr
Tom prigodom uručio je vrijednu donaciju Noa opreme (tablete i mobitele) u vrijednosti od 3.000 KM. Članovi udruge koji borave u Dnevnom boravku zahvalili su se gospodinu Hubiću na vrijednoj donaciji te mu uzvratili darivanje u njihovim rukotvorinama sa logom Noa Group.

Gosp. Hubić je istaknuo da je zadovoljstvo njega osobno ali i tvrtke na čijem je čelu u tome da mogu poduprijeti rad udruženja koja se bave ugroženim populacijama.

Vrijedno je napomenuti da je pri sam predstavljanju BiH tržištu ova kompanija darivala Udruženje „Roditeljska kuća" iz Sarajeva, Udruženje „Iskre" Banja Luka i Udrugu „Vedri osmijeh" Mostar. Na samom početku pokazali su se kao društveno odgovorna tvrtka i u tom pravcu nastavili su i djelovati.

Oprema koja je dobro došla udruzi „Vedri osmijeh" koristi će se u obrazovne svrhe.