Mostar: Otvoren CineStar, prvi multipleks van granica Hrvatske

cinestar, Mepas Mall, cinestar, Mostar, otvaranje
"Izuzetno nam je drago da smo napokon otvorili multipleks CineStar u Bosni i Hercegovini - CineStar Mostar. To je prvi multipleks u Mostaru i naš prvi multipleks van Hrvatske, zbog toga smo jako ponosni na ovaj projekt. Cilj nam je da stanovnici Mostara i okolice dobiju najbolje tehničke uvjete za gledanje filma i najnoviji filmski sadržaj koji ni u kojem pogledu ne zaostaje za svjetskim trendovima i kino otvaranjima", rekao je na svečanom otvorenju CineStara Mostar, Hrvoje Krstulović, osnivač i član Uprave tvrtke Blitz-CineStar.

Digitalizirano kino sa 5 dvorana

CineStar Mostar u potpunosti je digitalizirano kino sa 5 dvorana ukupnog kapaciteta 700 sjedala.

Čak 3 dvorane opremljene su RealD 3D tehnologijom, a CineStar i u Mostaru predstavlja svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme, s gigantskim platnom veličine 100 kvadratnih metara. Stanovnici Mostara i okolice osjetiti će potpuno uranjanje u film i ultima­tivni doživljaj .

Na svečanom otvorenju svi posjetitelji uživali su ne samo u prvoklasnim CineStar dvoranama već i u prigodnom vatrometu. Ekipa kompanije Blitz CineStar za ovo je otvorenje pripremila ovogodišnje najveće filmske hitove: Vitez tame: Povratak, Step Up 4, Prometej, Ledeno doba 4 i Nedodirljivi. Posljednji nastavak Nolanove trilogije o Batmanu i četvrti nastavak plesne senzacije Step Up gosti otvaranja imali su priliku pogledati pretpremijerno, prvi u Bosni i Hercegovini.

Preko 150 novih filmskih naslova godišnje

Od četvrtka, 26. srpnja svi posjetitelji moći će uživati u bogatom filmskom programu, uz blockbustere s otvorenja očekuju ih i slijedeći hitovi: Sjene tame, Igre gladi, Čudovišna priča u Parizu, Pupijeva potraga, Piranha 3DD i Putovanje u središte zemlje 2: Tajanstveni otok te LIVE prijenos opere LA Boheme iz Salzburga. Veliko platno CineStara i odlični filmovi sigurno će oplemeniti Mostar i razveseliti sve, od najmlađih do najstarijih.

Blitz-Cinestar je apsolutni lider u ponudi filmskih sadržaja u svojim kinima. Godišnje će se u CineStaru Mostar, prikazati preko 150 novih filmskih naslova, s naglaskom da najveći svjetski hitovi u CineStar kina dolaze istovremeno kad i u svjetska, a osim filmova posjetitelji će moći uživati i u alternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata, opera, baleta i sportskih događanja, objedinjenih pod nazivom Spektakli u CineStaru.

Klix.ba