ČUDO MEĐUGORJA: Dječak iz Irske ozdravio nakon molitve Gospi

Međugorje, Brdo Ukazanja, Međugorje, Brdo Ukazanja, kip, Međugorje, čudesno ozdravljenje, Brdo Ukazanja, Međugorje, čudesno ozdravljenje, čudo, irska
Stephen je imao rak i liječnici su bili uvjereni kako neće dugo poživjeti, a onda su ga roditelji odveli u Međugorje.

Prije samo dva mjeseca, dakle, dvije godine nakon što se s roditeljima popeo na Brdo ukazanja, liječnički su pregledi pokazali kako Stephen više nema rak!

Stephenu je sa šest godina dijagnosticiran rak kostiju, koji se proširio na pluća i limfne čvorove. Zbog raka, Stephenu je amputirana jedna noga.

Najteže im je bilo na Silvestrovo 2012. godine kada je Stephen završio u bolnici, u gradu Crumlinu.

"Liječnici su nam rekli da se rak proširio na limfne čvorove i pluća i da su nemoćni. Pregledavali su ga puna dva dana", rekao je njegov otac, Michael Reilly.

Reillyevima je preostalo samo moliti se za čudo. Budući su vjernici, odlučili su otići u Međugorje i dok su tamo boravili, Michael, Stephenov otac, kaže da su im se dogodile neke neuobičajene stvari.

Kada su se popeli na Brdo ukazanja, Stephenu se učinilo da se kip Majke Božje pomiče, a njegovom ocu, Michaelu, da vidi sjenu velike ruke, položenu iznad čela njegovog djeteta.

Samo dva dana nakon što su se vratili u Irsku, ponovili su pretrage i liječnici su zabilježili malena poboljšanja.

U nadernim mjesecima, Stephen je bivao sve snažniji, a do kraja te godine njegovo je ime skinuto s popisa umirućih u Hospiciju u Galwayu.

net.hr

Stephen je danas potpuno oslobođen od raka. On i otac, u travnju ove godine ponovno su posjetili Međugorje. Stephen se, iako na štakama, sam penjao uz brdo. Njegove su molitve uslišane.

Michael je uvjeren kako mu je sin ozdravio zahvaljujući čudesnoj Gospi Međugorskoj.
Podijeli: