Bivši košarkaš Zrinjskog završio iza rešetaka jer je tukao djevojku?

Naime, kako neslužbeno doznaje Večernji list, 22-godišnjakinja je policiji ispričala da ju je on tukao, fizički i psihički maltretirao, u posljednjih pola godine, a jednom prilikom joj je uzeo i osobnu iskaznicu tako da se nije mogla ni kretati.

Tvrdi da je stalno na mobitel dobivala prijeteće SMS poruke pa je često mijenjala mjesto privremenog boravka u Mostaru. U posljednjem slučaju, kada se i obratila za liječničku pomoć, uhvatio ju je za kosu, oborio na pod i više puta udario nogama i rukama po čitavom tijelu, a potom i gađao pepeljarom. Policija je nakon toga napisala prekršajnu prijavu i naložila da se danas kao strani državljani jave u sud za prekršaje. Međutim, strasti se ni nakon toga nisu smirile, pa je sve kulminiralo u subotu poslijepodne, kada ju je, kako tvrdi studentica, košarkaš pronašao i jednim udarcem šake u vrat oborio na pod kod TC-a Mercator.

Kako kaže, i tada je pozvala policiju, da bi joj nakon toga provalio u stan u Titovoj ulici i prijetio da će je ubiti! Naposljetku je završio iza rešetaka. S druge strane, prozvani košarkaš sve to negira, a pokrenuta istraga bi trebala pokazati tko govori istinu.